reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nieobecna, a Ty nie miałaś skierowania do szpitala? Dlaczego byłaś w poradni a nie na IP, tam powinni Cię zbadać i przyjąć w razie konieczności. Niczym się nie przejmuj i jak piszą dziewczyny idź spać! Odpocznij i jutro do szpitala. Musi być dobrze!

reklama
jeju ale jesteście aktywne :) ja niestety w dzień mam taką gonitwę, że czasu na kompa brak :/

Co do bezalkoholowych piwek polecam stronę bezalkoholowe.com Jak tylko się dowiedziałam o ciąży zamówiłam masę browarów i kilka win. win nie polecam... Smakują jak drogi dziwny sok :/ Jeszcze mi się ostało czerwone i jakoś mnie ni kusi ;) Warka radller jak oranżada niestety smakuje :-( Ostatnio piłam krzepiaka (czy jakoś tak, ciechan je produkuje) niby dobre ale jabłkowy posmak ma... trochę jak cydr.

MEGAMI gołabki.... mniaaaaaaaam :tak: ja jutro od mamy nóżki w galarecie odbieram :-) oby mi ochota nie przeszła bo ostatnio na nic smaka nie mam :/

Femme może sąsiadka nie w myślach tylko forum podczytuje i szpieguje Cię hehehe

Nieobecna wracajcie szybko!!! Trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Nieobcena, bylam w szpitalu 9dni. Szczerze mowiac ciesze sie ze bylam bo tam czulam sie bezpieczniej. Faktycznie nie wstawalam bo wszystko pod nos mialam. W domu juz sie tak nie da. No i w razie krwotoku od razu bylo dzialanie, a tak zanim do szpitala by czlowiek dojechal roznie mogloby byc. Przez te 9dni przewinelo sie u mnie na sali ok 7dziewczyn. Pociesze Cie ze wiekszosc z nich wychodzila po ok 2-3dniach jak na usg bylo ok i plamienia sie zmniejszyly. Z tego co mi lekarze mowili, tylko lekarstwa, lezenie i brak stresu moze doprowadzic nasze ciaze do szczesliwego finalu. Wszystkie negatywne emocje na bok, a bedzie dobrze.

Czuję się jak zombie!
Pobudka o 4:00, ostaynie dopakowywanie i właśnie wyruszamy.
Mam nadzieję, że dojedziemy o jakiejś ludzkiej porze, bo tesciowie myślą, że będziemy wyjeżdżać dopiero po 15:00 i chcemy im zrobić niespodziankę.

Muszę poszukać jakieś piwka bezalkoholowe, bo pewnie jak pójdziemy do teściów to tam jakieś piwko będzie, a nie chcę tak "o suchum pysku" siedzieć ;)

Co do golabkow to dziś wlasnie będę miała i do tego zupka z botwinki :)
Mniam

Nieobecna trzymam mocno kciuki za jutro Was. Na pewno będzie wszystko dobrze !

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

jezyk, ja tego programu nie mogę oglądać, raz, że nie cierpię, jak się u nas w Polsce zżyna zagraniczne licencje i na siłę próbuje być lepszym od oryginału, dwa, że drze tą mordę niesamowicie na tych uczestników. Przystojny facet, a takiego chama gra, że się nie da. Wiem, że ma taki scenariusz, no ale bez przesady...

nieobecna,
Ty się nie kłóć z mężem, bo nie wolno Ci się denerwować! Porozmawiaj z nim na spokojnie, że stres i nerwy nie są wskazane :-(

agatekw,
mnie wczoraj ta Bavaria podeszła :tak: Na wino mam ochotę, ale jak mam zapłacić prawie 50zł za butelkę soku, to średnio :-(

Wcześnie wstajecie. Wreszcie ten program na tel sciagnelam i mogę z Wami normalnie.pisać. Córka wstała o 4.30. Umieram

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Witam sie dziewczyny.

Nieobecna trzymam kciuki &&&&&&

Mialam dzis isc na badania morfologia i mocz. Ale nie dam rady na czczo tak mi nie dobrze, ze musze cos zjesc :/
Zawioze sam mocz i spytam sie czy moge byc po jedzonku malutkim

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
witajcie mamusie u nas od rana już grzeje niesamowicie ja nie daje rady juz wczoraj chodziłam w stroju kompielowym i co chwile moczyłam się pod natryskiem dziś jak stary wróci z pracy jedziemy kupić duzy basen to sobie poleże na materacyku pozdrawiam was miłego dnia

Do góry