reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Bada haha no to nieźle się te nasze dzieci synchronizuja :-D

Zainstalowałam sobie instagram... Hymmm nie ogarniam o co tam chodzi :-D a widzę większość znajomych ma ja jakaś zacofana :-D

Agulqa dobrze ze juz lepiej :-)

Dobra pora wstać :-D

reklama
Po spirali nie można mieć dzieci? W ogóle? Wiem, że są jakies dwa rodzaje spiral, jedna droga a druga tansza, trochę czytałam, ale też różne opinie. bądź tu mądry człowieku.
Przy karmieniu to tylko tabletka jednoskładnikowa, np. Azalia ale myślę co później. kiedyś miałam Jasminelle i pasowały mi, chociaż opinie też średnie.
Ten krążek w sumie może i fajny by był, ale jak ma wypadać to szkoda się z nim bawić.

Ja nie trawie Instagramu. Fb 100 razy lepszy :p
Dziewczyny, wkurza mnie to karmienie cycem. Raz ze mała strasznie długo cycoli, dwa bolą mnie sutki bo ta laleczka lubi sie odchylic glowka do tylu razem z moim sutkiem. Na noc podaje butle mm. O wcześniej było mi z tym bardzo źle, tak teraz dochodzę do wniosku że krzywdy dziecku nie robię. Nie zagładzam jej przecież. Wręcz przeciwnie :-)))
Nie mam nic na obiad, a pogoda nie zachęca do wyjścia... Poza tym muszę do apteki.

A ja wczoraj jeszcze nie dalam kropelek do oczka tylko sprobowalam znowu mlekiem i stał się cud. Dziś rano już lepiej. Także na razie się wstrzymam.

Można mieć dzieci po spirali. Możesz nawet wyciągnąć ja wczesniej jak zachcesz dzieciątko.
Jedne są hormonalne a drugie nie. Stad różnica w cenie

Ostatnia edycja:
U nas nocki też jakby lepsze odkąd śpi Młody na mnie, śpi po 2 godziny, WOW ;-)

Po bioderkach średnio, prawe do kontroli za tydzień :-(

reklama
Do góry