reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Żelka wiem, że powinna być właśnie w kontrastowych kolorach.. albo czarno-biała :-) Znalazłam coś takiego KARUZELA Czarno Biała ROZWÓJ INTELEKTUALNY (5068105902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale wydaje mi się mało atrakcyjna, fajna jest taka Produkty - Canpol czy któraś z Was ma karuzele z firmy Canpol?

Mam kryzys, dosyć już mam odciągania mleka.. mały ewidentnie ma problem żeby pić normalnie z piersi, po prostu za mało wypija, a mleko nawet w nich jest. Nakładki mam wrażenie, że powodują właśnie ten zmniejszony wypływ mleka jak ssie, albo on nie potrafi ssać :-( A bez nakładek to w ogóle nie potrafi chwycić, bo sutki zbyt płaskie.. Poza tym jak ssie to często robi to tak jakby zbyt płasko, potem ssie aktywnie, że nakładka się wypełnia mlekiem i znowu przestaje aktywnie i tak w kółko :-(

reklama
ŻELKA - wychwycilam ze pisalas ze podajesz delicor a moja mala tez okropnie ulewa a to to mozna podawac w kierunku ulewania bo ja to dostalam na kolki??

Ja sie rozchorowalam 40 goraczki :/ i antybiotyk ale mala spala pieknie ponad 5 godzin - czy ja powinnam ja budzic w takiej sytuacji??

jenn tej czarno-białej bym nie kupowała, bo to na chwilę. Wydrukowałam małemu czarno-białe karty z netu i czasem oglądamy sobie :-p

izuchna zdrowka! Ja bym chyba nie budziła, chyba że masz wcześniaka albo dziecko z niską wagą urodzeniową, te podobno mogą przespać porę karmienia i trzeba je wybudzać.

Kurde dobrze ze tutaj trafiłam bo myślałam ze tylko moja jest taka maruda. Wczoraj po kapieli 2godziny usypianie, bo problemy z brzuszkiem. Zasypiala na mnie ale jak ja ja do lozeczka to w placz i od nowa. W nocy niby wzgledny spokoj ale wiecej spala przymnie niz w lozeczku bo byla niespokojna. A ze maz w pracy to cale lozko dla nas:-)

Izuchna a widac na tych bioderkach zewnetrznie ze cos jest nie tak?? Jakies dziwne ulozenie lub inne faldki??

Ja na usg ide 5marca i juz sie boje:-(

Bziumelka - cos ty nic nie widac wszystko ok, ale na usg cos tam wylookal i tak mnie nastraszyl ze cos tam wypadnie i w ogole masakra, ale dla pewnosci zanim ja w to zasznuruje pojde dzisiaj do innego lekarza zeby potwierdzil a jak bedze choc troche lepiej to bede pieluchowala tylko jak pisaly dziewczyny.

Ja Ninie dawałam debridat,pomógł nam.wczoraj też miałam k£ótnie z M bo cały wieczór oglądał filmiki n komórce...no i zrobiłam awanturw.poszedł spać obrażony ale dzisiaj już ok.zjadłam już pączka,zobaczymy.

reklama
Wczoraj zaczelam pisac posta I mi zezarlo, juz zapomnialam, co chcialam napisac.

Jenn, ja juz rzadko kiedy odciagam, bo nie ma czego odciagac. Moj wyzera na biezaco I jeszcze sie przy tym prezy I placze I musze go dokarmiac butla. W wogole jestem w szoku ile on potrafi zjesc. Noe wiem czy go nie przekarmiam.

Nulini, u nas tak samo. Juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie starszy I nie bedzie mial kolek. Wvogole nasz robi kupe raz na 3 dni I I'm dluzej nie robi tym bardziej sie prezy, krzyczy I robi sie poprostu nieznosny. A ja sie czuje jak wyrodna matka bo czasami poprostu mam tego dosyc. A jeszcze jak tak poslucham moich znajomych to chyba odnosze,wrazenie ze tylko moje dziecko placze I jest wymagajace :(

Mnie moj chlop tez wkurza ostatnio. Co maly zaplacze to on do niego leci z butla. Mowilam mu, ze mm to juz tak w razie ostatecznosci I w nocy, bo nie chce zeby sie przyzwyczajal za bardzo, ale on tego chyba nie kuma. Jemu sie wydaje chyba ze jefyna po trzeba noworodka jest zarcie. Owszem nasz nigdy zarcia nie odmawia ale przez to sie boje,ze mozna go przekarmic. Juz mysle, ze sie do butli przyzwyczail, bo jak go do cyca przystawiam to po jakims czasie zaczyna wyc, szarpie suta, mnie to boli, ja sie wku.wiam, on wyje. Masakra jakas.

Do góry