reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Oj masakryczna miałam nocke.
3 razy musiałam młodej odkurzaczem gile wyciągać, poza tym co chwilę coś pojekiwala przez sen więc sprawdzałam czy wszystko ok.
Na dodatek trzeba się szykować odwieźć z Ł dzieciaki do przedszkola i jedziemy na kontrolę do poradni neonantologicznej.

Alecta kciukersy za wizyte.

Moje starsze wprowadzilo dzis swoj plan w zycie. Tj wywalilo starego na spanie do swojego pokoju. Stary spal sam, ja z dwojgiem dzieciakow. Polamana jestem jak nie wiem :/ u nas standardowo 3 pobudki w nocy. W tym jedna na kupe pierdy wybekanie (podziwiam mozliwosci mlodej) naprawde.

Hej dziewczyny, my z Tymciem jeszcze w szpitalu. Moje dziecie niestety dostaje antybiotyk i jeszcze (co najmniej) do środy będziemy tu siedzieć :( ma podwyższony gbs - najwyraźniej moja infekcja była niedoleczona. Jest też troszkę żółciutki ale nie musi być naświetlany.
Ja też miałam dużą niedokrwistość i wczoraj podawali mi krew ale już jest wszystko w porządku.
Malutki jest przekochany! Ale już doła dostaje od tego siedzenia w szpitalu :( chciała bym już wrócić do domku.
Pokarm od wczoraj mam taki konkretny tak że od wczoraj cycolimy bez dokarmiania!
Tymcio to mały nerwusek, musi mieć wszystko na już ;)
Wczoraj jak zasnął przy cycu przed 21 to spał do 1 o północy już zaczynałam się martwić że co tak długo ;) cycoliliśmy do jakiejś 2 i o 5:30 następne karmienie.

H przyniósł mi laptopa tak, że trochę was po nadrabiam :)

Kurde się wkurzyłam.
Dzwoniłam rano do poradni zapytać czy jest dr, no jest, ale że przyjmuje od 11 to już nie powiedzieli więc niepotrzebnie z rana młodą ciagnelismy, bo i takie musimy iść jeszcze raz :-/

Za to miałam okazję w końcu prowadzić autko i się zakochałam :-D

Ł jedzie zaraz wstawić autko do mechanika więc do lekarza pojedziemy sobie spacerkiem :-)
Pogoda ładna więc trzeba ją w końcu wykorzystać :-)

Licja Tymki już tak mają, że jeśli chodzi o jedzenie to musi być na już ;-)
Zdrowiejcie szybko :-)

Ostatnia edycja:
Alecta- no Królowo szos, teraz to podzalejesz :D
Faktycznie cymbały i ciężko powiedzieć od której przyjmuje lekarz.

Licja- a antybiotyku przy porodzie Ci nie dali, że Tymko ma podwyższone gbs?

Skąd Wy bierzecie tą ładna pogodę? U nas zgnilizna, ciemno i wieje aż głowę urywa.

Dziewczyny które nie jedzą nabiału, w takim razie co jecie???

Ostatnia edycja:
Licja zdrowka dla Was :-)

Alecta powodzenia na wizycie :-) a tak zazwyczaj jest ze o wszystko trzeba pytac sie samemu bo nie laska informowac:-I

moj maly w koncu pojadl sobie i to z cyca wiec chyba coraz lepsze mleko mam :-) ale spac to tylko wtulony u mamy i w ten sposob nie spiac od 8 jeszcze nawet w toalecie nie bylam :-(

Jezyk a to Franio uczulony? Ja narazie jem wszystko...

Alecta &&&
Super ze autko sie podoba

Licja zdrowka

5tyg bylo ok - za dlugo. Mamy kolki, tzn tak mysle. Maly budzil soe o 23.40, 2.40, 3.40 i plakal do 5. O 6 i do 7 i o 8.30 i marudzi. Brzuszek twardy, wiec przy kazdym przewijaniu masuje. Jak masuje to jak sie meeega wysili zrobi kupe, no wlasnie, ale ta kupa to zielona woda wyplywaja a z pupki... nie wiem o co kaman? Moze ktos podpowie? Poza tym ulewa pfzed jedzeniem, po jedzeniu, ilosci kolosalne :-( rece mi opadaja juz :-(

reklama
Agulqa jak zielona i wodnista to coś z brzuszkiem nie tak.
Widocznie coś w Twojej diecie Robsonowi nie pasuje :-(
Mojej koleżanki córka miała tak wrażliwy brzuszek, że ona przez długi czas jadła tylko ryż, marchewkę, ziemniaki i chyba gotowanego kurczaka :-(

Do góry