reklama
Stachowi dziś rano odpadł kikut, strasznie długo się trzymał gad
Ja od początku w sumie wszystko jem, i stachowi (odpukać) nic się nie dzieje. Wiadomo ostrych rzeczy unikam i takich po których mnie wzdyma ale tak jem wszystko
LayDeeK oojjj u mnie nerki lubią nawalac ale z pecherzem nigdy nie miałam kłopotu
Ja od początku w sumie wszystko jem, i stachowi (odpukać) nic się nie dzieje. Wiadomo ostrych rzeczy unikam i takich po których mnie wzdyma ale tak jem wszystko
LayDeeK oojjj u mnie nerki lubią nawalac ale z pecherzem nigdy nie miałam kłopotu
McPearl
Fanka BB :)
LayDeek, z tego co wiem kawa na czczo to właśnie powoduje zaparcia.
U nas nocka taka, że się zastanawiam czy oby tak jest dobrze. Po kąpieli młoda spała 8 godzin. W dzień co prawda budzi się nomralnie, ale czy ona na cycu może tak długo spać?
Ja to się objadam mordoklejkami. Młoda trochę kiepsko toleruje produkty mleczne. Kikut jeszcze się trzyma ale na szczęście już ledwo. Moje dzieciaki to mają mocne te kikuty.
A ja mam luz, chłopaki na basenie, a młoda na balkonie
U nas nocka taka, że się zastanawiam czy oby tak jest dobrze. Po kąpieli młoda spała 8 godzin. W dzień co prawda budzi się nomralnie, ale czy ona na cycu może tak długo spać?
Ja to się objadam mordoklejkami. Młoda trochę kiepsko toleruje produkty mleczne. Kikut jeszcze się trzyma ale na szczęście już ledwo. Moje dzieciaki to mają mocne te kikuty.
A ja mam luz, chłopaki na basenie, a młoda na balkonie
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Lay, na zapalenie pęcherza pić, pić, pić, żurawina, preparaty z żurawiną itd... Przy bólu i przeciwzapalnie chyba nurofen czy coś mozna, wiem, że położnz nz zapalenie piersi mówiła, że mozna, a to jak najbardziej przy karmieniu.
U mnie kawa z mlekiem rano to kibelek za chwilkę murowany
McPearl, niech śpi ja bym się cieszyła. Moje w pewnym wieku (kilku tyg) też tak spały, potem przechodziło niestety...
U mnie kawa z mlekiem rano to kibelek za chwilkę murowany
McPearl, niech śpi ja bym się cieszyła. Moje w pewnym wieku (kilku tyg) też tak spały, potem przechodziło niestety...
jenn200818
LayDeek a w czym je rozpuszczasz, te saszetki?
jenn200818
No właśnie.. w mleku.. :-( A ja mleka nie znoszę..
reklama