reklama
Albo łyżka oliwy z oliwek :-)
Pediatra nam poleciła jak Nikola miała kiedyś problemy z kupą i działało prawie natychmiast
Lila też dzisiaj hafta puściła i musiałam ją całą przebierać.
Skorzystałam z tego, że Lila zasnęła i poszłam poleżeć w wannie, ale musiałam szybko wyjść, bo moje matołki ją obudziły i tylko cycek mógł uratować sytuację.
Teraz czekam aż znowu zaśnie i idę farbować włosy
W końcu mamy ładną pogodę więc po obiedzie idziemy całą hołotą na spacerek
Pediatra nam poleciła jak Nikola miała kiedyś problemy z kupą i działało prawie natychmiast
Lila też dzisiaj hafta puściła i musiałam ją całą przebierać.
Skorzystałam z tego, że Lila zasnęła i poszłam poleżeć w wannie, ale musiałam szybko wyjść, bo moje matołki ją obudziły i tylko cycek mógł uratować sytuację.
Teraz czekam aż znowu zaśnie i idę farbować włosy
W końcu mamy ładną pogodę więc po obiedzie idziemy całą hołotą na spacerek
agulqa_b
Fanka BB :)
Lay mialam to samo jeszcze w ciazy, jak jezyk napisala o oleje tood razu mi sie do kibelka zachcialo
Ja też sie zastanawiam nad ananasem,na pomarańcze dobrze reaguje wiec może spróbuje za pare dni.mam dziś dość mojego meża,zaczął poprawiać moje sprzątanie...a innej roboty jest coniemiara,śmieci do wyniesienia mnóstwo,podłogi do umycia ifp.a on sie bawi w czyszczenie palników gazowych,no cholera mnie trafia.
MommyTigger
Fanka BB :)
Oj my też taką sobie nockę mieliśmy a raczej wieczór. Od 23 do 24 mały płakał... Kupki normalne, pierdki szły, beknięcia są po jedzonku ale coś mu na żołądku gdzieś musiało zalegać... Znów po pomoc dzwoniłam-sama brzucho pomasowałam. Usnął jakoś Tygrys mały do 8 w sumie spał z 2 przerwami na karmienie i rano o 6 "zapach" kupy mnie obudził Teraz śpi przy kołysankach od po 12 chyba.
Kiedy kikuty poodpadały waszym dzieciaczkom? Już się doczekać nie mogę jak nam odpadnie.
Kiedy kikuty poodpadały waszym dzieciaczkom? Już się doczekać nie mogę jak nam odpadnie.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U nas "kikut" jeszcze jest, tylko że jest tak maleńki, że nie wystaje nad pępek, bo Młody miał bardzo blisko brzuszka założoną klamrę, klamrę odcięłam, a reszta obsycha
Ja to się dziwnie czuję w dzień, jak Młody tyle śpi, aż mam myśli, czy go nie budzić...
Bo on je i śpi i tylko rano i po południu ma około dwugodzinną aktywność, kiedy się gapi i śmieje (wczoraj w głos, ale to było cudne!)
Ja to się dziwnie czuję w dzień, jak Młody tyle śpi, aż mam myśli, czy go nie budzić...
Bo on je i śpi i tylko rano i po południu ma około dwugodzinną aktywność, kiedy się gapi i śmieje (wczoraj w głos, ale to było cudne!)