reklama
Ja tez mam ten slod, duzo lepszy od herbatek.
Susel dzis moze taki dzien? Moj starszak dzisiaj tez postanowil mnie wykończyć...
U mnie na razie nocki na prawde spoko. Pamiętam ze starszym pobudki co godzine i wstawanie o 4 albo 5 brrr. Maz sie śmieje ze Bóg nam wynagrodzil męki ;P
Susel dzis moze taki dzien? Moj starszak dzisiaj tez postanowil mnie wykończyć...
U mnie na razie nocki na prawde spoko. Pamiętam ze starszym pobudki co godzine i wstawanie o 4 albo 5 brrr. Maz sie śmieje ze Bóg nam wynagrodzil męki ;P
McPearl
Fanka BB :)
My się wlaśnie cycolimy. Zobaczymy jak długo pośpi teraz. A ********** jest pyszny, tylko nie mogę pić bo mi się od razu twarde cycki robią
MommyTigger
Jezyk my po karmieniu. Mały na głos się właśnie śmiał przez sen a po 22 czy to 23 była znów nas kolka nawiedziła :-/
MommyTigger
Odłożyłam małego do kołyski. Krzyk. Wiec śpi na mnie i ja idę spać. Nie lubię tak no ale cóż...
Stokrotka34
Uff a ja myślałam ze tylko moje dzieci cudacza my sobie nie śpimy od 2:30, jedna zasnęła a druga myśli czy nie być już głodna
reklama
McPearl
Chciałam to mam. Młoda wariowała do 3, a teraz znowu cycolimy. Gdyby tak tylko się nie budziła przy przewijaniu...
Ostatnia edycja: