reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Nasz juz spi
Dzis przespal niemal caly dzien
Zaczynamy kapac codziennie
Jakas czerwona pupka mu sie zrobila i nie chce by sie mocniej odparzylo
Wlasnie sie doje ;-)
Zostawie mleko ł i ide do sypialni
Zmow sie poklocilismy, mam sie do niego nie odzywac...
Dzis przespal niemal caly dzien
Zaczynamy kapac codziennie
Jakas czerwona pupka mu sie zrobila i nie chce by sie mocniej odparzylo
Wlasnie sie doje ;-)
Zostawie mleko ł i ide do sypialni
Zmow sie poklocilismy, mam sie do niego nie odzywac...
A ja mam problem. Odnoszę wrażenie ze mam coraz mniej pokarmu. Jak potrafiłam w zeszłym tyg przy jednym ściągnięciu odciągnąć dwie butle i mieć na dwa posiłki, tak teraz z trudem ściągam na jedna butle. A z małej żarłok niesamowity. Potrafi 100ml wypić.
Pije codziennie po dwie, trzy herbatki hippa. Ale to nie pomaga. Co jeszcze moze zwiekszyć laktacje???
Pije codziennie po dwie, trzy herbatki hippa. Ale to nie pomaga. Co jeszcze moze zwiekszyć laktacje???
szprajt polecam 05.02 (urodziny mojego małża - zacny człek)
i "szalony" ślub+wesele mojej kumpeli w czarnej Afryce (właśnie dostałam sms, że doleciała) ;-);-)
agulqa_b
Lay moze sprobuj czescie odciagac? Nawet jak nie leci niech laktator zasysa. A moze sprobuj jeszcze maja przystawic? Nie tyle nawet do picia co wlasnie zeby pobawila sie piersiami jak smoczkiem? Moze chociaz raz na jakis czas uda jej sie zlapac?
Ja sciagnela wlasnie 80ml z obu piersi...
Ja sciagnela wlasnie 80ml z obu piersi...
LayDeek ja słyszałam, że doradcy laktacyjni polecają: płatki górskie w mleku 3%, piwo Karmi, bawarkę, ziele kozieradki (?)
agulqa nasi to rzeczywiście jak bliźniacy bo mój też spał cały dzień i niestety mam obawy,że w takim razie nie będzie spał w nocy
agulqa nasi to rzeczywiście jak bliźniacy bo mój też spał cały dzień i niestety mam obawy,że w takim razie nie będzie spał w nocy
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Lay, słod jęczmienny w saszetkach, kawie itd, wąchanie oksytocyny, duuuuuuuużo pić! Stymulować piersi laktatorem/ssakiem...
Ile płynów dziennie przyjmujesz?
Ja nie nadążam... Młody wisi, dziewczyny ciągle cos chcą, do tego okołodomowe sprawy... Czytam ciągle, bo tablet poręczna rzecz, ale pisać to już gorzej...
Kręgosłup mi wysiada.. A młody ciągle by jadł... Jak tak dalej pójdzie to na 3 mies będzie 10 kg miał
Ile płynów dziennie przyjmujesz?
Ja nie nadążam... Młody wisi, dziewczyny ciągle cos chcą, do tego okołodomowe sprawy... Czytam ciągle, bo tablet poręczna rzecz, ale pisać to już gorzej...
Kręgosłup mi wysiada.. A młody ciągle by jadł... Jak tak dalej pójdzie to na 3 mies będzie 10 kg miał
agulqa_b
Emilche mok zasnal o 20 i spi... mam nadzieje ze pospi troche ;-)
Megami moj tez coraz ciezszy, nie wiwm ile wazy ale z4kg lekko
Megami moj tez coraz ciezszy, nie wiwm ile wazy ale z4kg lekko
reklama
jenn200818
LayDeek ja niestety mam ten sam problem, mleka niewiele.. Też czytałam, żeby częściej odciągać i w ogóle, piję herbatę wspomagającą no i niestety wiele się nie zmienia.. Z drugiej strony mam wrażenie, że mój laktator nie wyciąga maksymalnie, a ręcznie to mi nie idzie odciąganie..
Mały zasnął jak zwykle o 20 :-) Mam nadzieję, że trochę pośpi.. Ja też z chęcią bym się położyła zamiast czekać na jego przebudzenie, ale wiem, że będzie mi wtedy ciężej wstać.
Mały zasnął jak zwykle o 20 :-) Mam nadzieję, że trochę pośpi.. Ja też z chęcią bym się położyła zamiast czekać na jego przebudzenie, ale wiem, że będzie mi wtedy ciężej wstać.