reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa dlatego chce zakupic chuste tylko teraz to znow kasy malo a co najgorsze w przyszlym mies. przypomnialam sobie o dodatkowych wydatkach, czyli moja kontrola u gin a to prywatnie i usg malego tez prywatnie:-I

Tatus wrocil i juz uczy malego :-) a ten szybko lapie ;-)

Załączniki

• 1422713310061.jpg
    1422713310061.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
aob, nie :-p
a Tatuś dobrą szkołę młodemu daje hahaha ;-)

agulqa, ale to fajnie wygląda i chyba przez płaską klatę Robsonowi wygodniej u Taty, co? :-D

Żelka, jeszcze trochę, proszę się ze mnie nie śmiać :-p:-p:-D:-D:-D
ciężki mam dziś dzień. spać mi się chce. stary w robocie. młody męczy mnie tomkami i dinozaurami. młoda twardo w brzuchu siedzi. objawów porodowych brak :baffled:

Sprite- cały czas czekamy na Ciebie :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo może uda nam się dziś kupić wózek. Piotrek dzwonił i zaproponował naszą cenę, babka ma pogadac z mężem i dać znać :) co prawda mamy jeszcze dwa inne na oku, ale chciałabym ten.

jezyk, kciuki! :tak:

bada, no ja nie mam do niej o to pretensji, bo tak też wg karty ciąży ma być ;-). jej 40 tydz. to 02.02., ale teraz pytanie, jak długo po terminie zechce we mnie siedzieć ;-). oby nie za długo :sorry2:

Pospacerowaliśmy dzisiaj prawie godzine,fajnie było.potem obiad,Jagoda zasnęła zaraz po karmieniu i dałam rade wziąć starszą do kina na bajke.nie było nas ponad 2 h a ona nawet nie mruknęła.dalej śpi,już ponad 3 godziny.grzeczne to moje dziecko młodsze jest.

U nas choć pogoda była dosyć wietrzna to wysłałam moich chłopaków na spacer. Mam nadzieję, że porządnie opatulona młoda i nic jej nie będzie.
Teraz właśnie usypia. Trochę mi nie w porę bo przecież niedługo czas kąpieli ale to dziś później wykąpiemy najwyżej.
Objadam się mordoklejką bo już nie wiem co mam jeść słodkiego, a taką mam chcicę!!! Na obiad było mięsko pieczone z rękawa i mam nadzieję, że jej nie zaszkodzi...

reklama
Do góry