reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mommy- to trzymam kciuki żeby już kupki dobrze dalej szły.

My cycolimy, w międzyczasie przebieranko, bo u nas kupki idą po kilka dziennie ( wasze też tyle kupkaja??? ) i myślę że zaraz usnie.

reklama
Mommy oby nocka była ok.

Moja właśnie cycoli od godziny. Drugiego cycka już obala.
W ogóle od dzisiaj Lilka ma ksywke Kluska :-D
Nawet ma już drugą brodę hihi

Załączniki

• 1422581801038.jpg
    1422581801038.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 51
My też cycolimy.
U nas małego chlopaki już nazwali Franklin, bo jak go kładę sobie na brzuchu to tak się zwija jak żółwik :)

Alecta- a jakiego Lilka ma irokeza fajnego :D poza tym na śpiącą to ona nie wygląda ;)

Ale sliczna :-) Mały obudził się tak o wpół do 2. Pamka sprawdziłam kupki nie było tylko siury , zrobiłam mu masaż na stópkach, buźce i pupke. Najadl się, znów masowanko, poprykał i.....na razie śpi :-) za to ja nie mogę usnąć.

Hihi Franklin, dobre :-D

My chyba skończyliśmy już cycolić więc czas się chwilkę przespać, bo nie wiem kiedy Kluska sobie znów jeść zażyczy :p

Ja wlasnie nakarmiłam swoją mm, odciagnelam swoje mleko na następny posiłek. Mała walczy. Nie spi jeszcze, choć po mm powinna byc najedzona i powinna paść :)

My tez cycolimy. Mała zasneła o 23 wiec troche pospałam. Po karmieniu mam nadzieje ze juz bedziemy spac do 8.

Jezyk u nas kupka przy kazdym przewijaniu.

Alecta super wyglada

Alecta śliczności to Twoje dziecię!!!!
Smutno mi od rana chciałam karmić dziewczynki cycem ale chyba nic z tego nie będzie, ja nie mam kiedy:( nawet sciągnąć nie miałam wczoraj jak bo latałam miedzy jedna a druga :-/ udało mi sie dopiero koło 12. Jak w końcu jednej dałam to miała taki ból brzuszka ze masakra :( do dupy

reklama
Można powiedzieć że noc minęła ładnie :-) o 2 jedliśmy i teraz. Była kupka , luźnejsza juz od poprzedniej a ile jej było :-o z takiej małej pupy tyle śmierdzącej kupy! :-D no i teraz też pomasowalam małemu punkty na stópkach i poszły pierdy.

Ciekawe jaka pogoda dzisiaj będzie. Chyba przy takich temp.jak są teraz to werandowanie można sobie odpuścić?

Do góry