reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Jezyk to dobrze ze tyle kupek robi ;-) Zazdraszczam hehe. Ciekawe o której Tygrys się obudzi na jedzonko.....
MommyTigger
Ale sliczna :-) Mały obudził się tak o wpół do 2. Pamka sprawdziłam kupki nie było tylko siury , zrobiłam mu masaż na stópkach, buźce i pupke. Najadl się, znów masowanko, poprykał i.....na razie śpi :-) za to ja nie mogę usnąć.
Stokrotka34
Alecta śliczności to Twoje dziecię!!!!
Smutno mi od rana chciałam karmić dziewczynki cycem ale chyba nic z tego nie będzie, ja nie mam kiedy nawet sciągnąć nie miałam wczoraj jak bo latałam miedzy jedna a druga :-/ udało mi sie dopiero koło 12. Jak w końcu jednej dałam to miała taki ból brzuszka ze masakra do dupy
Smutno mi od rana chciałam karmić dziewczynki cycem ale chyba nic z tego nie będzie, ja nie mam kiedy nawet sciągnąć nie miałam wczoraj jak bo latałam miedzy jedna a druga :-/ udało mi sie dopiero koło 12. Jak w końcu jednej dałam to miała taki ból brzuszka ze masakra do dupy
reklama
MommyTigger
Można powiedzieć że noc minęła ładnie :-) o 2 jedliśmy i teraz. Była kupka , luźnejsza juz od poprzedniej a ile jej było :-o z takiej małej pupy tyle śmierdzącej kupy! no i teraz też pomasowalam małemu punkty na stópkach i poszły pierdy.
Ciekawe jaka pogoda dzisiaj będzie. Chyba przy takich temp.jak są teraz to werandowanie można sobie odpuścić?
Ciekawe jaka pogoda dzisiaj będzie. Chyba przy takich temp.jak są teraz to werandowanie można sobie odpuścić?