reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
LayDeeK jest obłędny!! Naprawdę super się nim jeździ! Lekki, obroty i lekko się prowadzi :) zawsze się kłócimy z T i Olą kogo kolej prowadzenia wózka :)

Doggi zazdroszcze. Moja cora tez lubila a mlody dzis na spacerku wytrzymal az pol godzinki!

Corka z mezem na trzydniowym wyjrzdzie w gory na sanki a my korzystamy. Mlody dalej aniolek grzeczny. Je i spi. Najlepiej mu na brzuszku ale tak ukladam go w dzien kiedy mam oko na niego.

Ile zjada nie mam pojecia bo jest tylko na cycu. Ale przybiera, kupa jest, dlugo spi wiec wystarczająco:)

Jakże tu u nas cicho.. Żyjecie mamusie i przyszłe mamusie?
U nas dzisiaj była drugi raz położna, mały przybiera i teraz waży 3240g :-) Coraz lepiej idzie z mlekiem w piersiach, więc staram się go w ciągu dnia nim karmić. Na noc daję ciągle mm, może z czasem jak będzie aktywnie ssał i piersi będą pełne mleka to przestawię się na kp w nocy żeby mieć większą wygodę..
Jutro mam małe wychodne i idę zjeść sobie sushi ach takie 2 godzinki poza domem dobrze mi zrobi no i moje ukochane sushi, już się doczekać nie mogę :-)

emilchen no to &&& by jednak zmiana pieluch dała dobre efekty.
Ja już zaczynam się martwić bo młoda dzisiaj mi ulewa i nie wiem czy jej już tak nie zostanie. A miałam taką nadzieję, że jednak ona mi ulewać nie będzie jak Mikołaj. To była droga przez męki przez kilka miesięcy. M co prawda od początku ulewał, ale bratowa mówiła mi wczoraj, że ich Lila zaczęła właśnie jak miała 3 tyg...ryczeć mi się chce. Dołka jakiegoś złapałam. To chyba to zmęczenie i czasami taka niemoc. Nawet nie ma się specjalnie komu wygadać bo to człowieka nikt nie odwiedza. Ot, taki los świeżej mamy...
Obiecałam sobie nie dawać małej smoka do tego magicznego 6 tż, ale się nie udało. Dostaje smoka na spacery bo inaczej mi płacze. A tak grzecznie w wózku. Nie wiem co jej nie tak, że płacze...w nocy też dostała bo już o 4 nie miałam siły. Do tej 4 nawet nie wiem ile spałam ale niewiele. Zataczam się czasami po prostu i smok niestety musiał pójść w ruch

reklama
Mcpearl tez bronila sie przed smokiem i poleglam.
Rozumiem Cie w 100%, tez nie mam komu sie wygadac.
Robson ulewa, przebieram go non stop, ubranek mi brakuje
W ogole dzis jakis merwowy strasznie, placzliwy i w ogole

Do góry