reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
kurcze zazdroszczę wam tego cycowania - ja już się doczekać nie mogę aż przytule mojego Tymcia.
Jenn musisz być wytrwała bo czytałam że upór matki dużo daje w cycowniu tak że wierzę w Ciebie :)
Doggi zdrówka dla Oli !

Mysza na kp bardzo mi od samego poczatku zalezalo wiec walcze :-)

Bada zarloczki nam sie trafily ;-)

Lay po 2tyg ponoc

Megami bol to samo, bek, rzyg, czkanie :p

Doggi zdrowka dla Oli

Jezyk super ze taki szybki porod

Ze mnie jeszcze cos tam leci, moze nie jakos duzo ale jednak...

Jenn opowodzenia z cycowaniem
Nam si3 udalo. Kupilam herbatke hippa
Odciahalam wczoraj po karmieniu i juz w nocy bylo wiecej mleka
Mlody dxis spokojniemszy, chyba wszystki mialo wplyw, tzw nawilzacz i moj nowy system
Daje jednego cycka, jak skonczy czekam az odbije sie
Dopajam drugim znow sie odbije
Dzis dwa razy w daien po takim systemie spal ok 3h.
No chyba ze chciak mamie imieninowy prezent zrobic i byc grzeczny

Glowa boli mnie caly dzien
Mama ł zadowolona z prezentu na dzien babci
Dobrej nocy!

dziewczynyy pomocy ! bo się już stresuje że mi zus chorobowego nie przyznał ;(
czy to normalne że nie mam kompletnego info? Przy wcześniejszych zwolnieniach były wszystkie informacje, a dziś pojawiło mi się tylko takie info jak na zdjęciu :( nie wiem co mam o tym myśleć :(

zus.jpg

Załączniki

• zus.jpg
    zus.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 53
Mommy- życzę dużo cierpliwości w walce z chorobą męża. Na pewno wszystko będzie dobrze, a kto wie może pojawienie się dziecka będzie lekarstwem. :)

Doggi- oby to nie żadna przepuklina. A nic nie mija?

Mommy- kciuki za jutro.

Mamy już za sobą smółkę i pierwsze siusiu. To dobrze bo nie muszę się syresowac, że nie robi.

Wywoływane skurcze bolą jak jasna cholera!! Szybko ale masakrycznie boleśnie.

Jenn to dobry znak :)

Licja nie pomogę nie znam się na tych wszystkich świadczeniach itp :(

Mommy myślę tak jak jezyk, że pojawienie bobasa będzie pomocne dla męża. Wiem po moim, jak pojawiła się ola ujawniły się wszystkie instynkty i uczucia i wszystko było z myślą o dziecku.

Jezyk generalnie nie mija boli cały czas raz mniej raz bardziej ale boli calutki czas. No i wiadomo najgorzej wieczorem, bo wtedy to chodzę jak połamana

Mommy powodzenia w szpitalu!:-) &&&&& a cewnik nieprzyjemny, ale trwa to dosyc szybko...

Doggi zdrowka dla Oli! A z jedzeniem tez z rozsadkiem, ale jem wiekszosc:-)

Jezyk dobrze, ze tak fajnie wam idzie i oby tak dalej:-)

McPerl ja dzis mialam ochote na piwko, takie niskoprocentowe nawet, ale nie wiedzialam czy moge i sobie odpuscilam...

Ja dzis sciagalam na wyjscie laktatorem recznym to w ciagu ok 15min 80ml uzbieralam i maly jeszcze akuray zachcial jesc i bylo mleko, a cyce nispozornie strasznie miekkie i jakby puste sa:-)

reklama
licja, świadczenie zostało przyznane, ale jeszcze nie policzone. Jak policzą kwotę, to sie pojawi info ile i kiedy wypłaca.
U mnie dzis nocka normalna. Mała zjadła o 23, potem po 2. Poszła spać ok 3 i wstała 6.40. Także jak na noworodka przystało. I do tego jest przekochana!!!!!
Od wczoraj dostaje smoka i jest larmo jak smok wypadnie. Ale dajemy radę ;-))))
Mommy, kciuki za szpital.

Do góry