reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi, z tego co czytałam alkohol znika z organizmu po ok 2-3 godzinach. No oczywiście lampka wina czy trochę piwa, a nie jak się uwalę. Jak się pije więcej to wiadomo, że karmić nie można dłużej.

Jenn, jeśli chcesz karmić to wytrwałości. A pijesz dużo? Położna mówiła, że by był pokarm to ja muszę sama być najedzona i trzeba przyjmować płyny. Z czegoś to mleczko też się musi wziąć.

Powiem wam, że nawet pół kieliszka tego wina nie miałam, a trochę mnie kopnęło ;-)

reklama
Poczytałam o tym cewniku i się zastanawiam jak TAM oni chcą ten cewnik tzn. tą rurkę wpchnąć. No masakra.

No szczerze się przyznam, że nie mam jakoś mocno ciśnienia na karmienie piersią ale chociaż na początku bym chciała chociaż 4-6 mies. dłużej nie.

Jutro jak mi się uda to dam wam znać co do decyzji doktorka.... :szok:

Jenn a jaki masz laktator? W czasie odciagania ważne by sutek prosto wchodził w otwór i masuj piersi i pij dużo dużo dużo w trakcie. Dobrze jest właśnie uciekać, ugniatac i masować, może masz mocne zwieracze i dlatego kiepsko idzue wiec dobrze pomaltretowac suty

Mommy to czekamy na decyzję :-)

Ja jeszcze smaka na alko nie miałam, ale i tam muszę zaczekać, aż młody zacznie dłużej spać :-D Z seksem będzie to samo :-D

Jenn powtarzaj sobie "Jestem rzeką mleka" :-D

Ostatnia edycja:
Matko na sex to mam smaka od kiedy młody ze mnie wyszedł, os razu mój temperament wrócił :p na alko jeszcze nie mam chęci ale 31.01 urodziny koleżanki, zgadnijcie kto zaszaleje :D

McPearl no ja właśnie mało pije, zawsze miałam z tym problem :(
Doggi mam laktator Canpol, przystawiam go dobrze i masuje piersi no i tak kiepsko idzie.. Będę walczyć dalej, ale żal mi Piotrusia bo się męczy a ja taka wyrodna matka go na sile aktywizuje do ciagłego ssania..

Co do alkoholu to ja już mam za sobą kilka butelek wypitych a właściwie kieliszków :) Wtedy jeszcze nie karmiłam.. Ale tez słyszałam ze można wypić tylko trzeba odczekać z karmieniem ok 3-4 godzin.

Ostatnia edycja:
Jenn jaka wyrodna?! To facet oni od pierwszych dni kochają cycki i żadna forma kontaktu z nimi ich nie krzywdzi ;) to słowa mojego T, on twierdzi ze facetom cycki potrzebne jak powietrze, chociażby mieli tylko na nie patrzeć :p

Nawet nie kuście tym alkoholem,jeszcze nie mam ochoty ale pewnie wkrótce sie pojawi. Na raie eksperymentuje z jedzeniem i odpukać mała reaguje dobrze.

Doggi racja, on lubi przy cycku sobie leżeć jak już załapie no i coś zacznie lecieć.. ale sam początek jest trudny. Złości się i krzyczy.. Zazdroszczę tym co mają nawał naprawdę..

reklama
To facet oni od pierwszych dni kochają cycki i żadna forma kontaktu z nimi ich nie krzywdzi ;) to słowa mojego T, on twierdzi ze facetom cycki potrzebne jak powietrze, chociażby mieli tylko na nie patrzeć :p

Dokładnie tak tłumaczę sobie Marusiowe wiszenie przy cycku :-D:-D:-D

Do góry