reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kasiekz moj tez jeczy warczy itd:-) a na charczenie w nosku zakrapiam mu sola i jest oki:-)

Bylismy dzis na pierwszej wizycie patronazowej i niby wsio oki poza jednym co mnie martwi.. teraz nie pamietam jak to sie nazywa ale chodzi o to ze od jelit idzie jakas rurka i tam na pleckach na koncu dupki jest takie zlaczenie do ktorej idzie ta rurka i tamtedy tez wychodzi kupka:-( dostalam skierowanie do chirurga dzieciecego bo pediatra nie jest pewna wiec i za duzo nie chciala mowic o tym...

reklama
Aob nic nie zrozumialam ale &&& i bedzie dobrze, nic sie nie martw:) Ja mam zas skierowanie do nefrologa bo jedna miedniczka nerkowa troche wieksza.

Laski pytam raz jeszcze...jak mam dodac drugi suwaczek? W opcji edycja sygnatury...a dalej?

Mój też pojękuje iwydaje inne odgłosy, stąd ma już kilka ksywek :-D raz jest Kurczaczkiem, raz Koziołkiem a innym razem Wiewióreczką, bo bezbłędnie naśladuje odgłosy zwierzęce :-D
a jak wyje to jest Głodomorem po prostu

aaa i raz powiedział sylabę MA, na pewno chciał powiedzieć mama :-p:-D

Moja juz ładnie łapie za nakładki i ciągnie cyca. Mam nadzieje, ze laktacja ruszy :-)

Wiecie co Wam powiem??
Ilekroc patrzę na te moja kruszyne, to dziękuje Bogu za ten cud!!!!!! Jestem taka szczęśliwa!!!! Nic w życiu piekniejszego spotkać mnie nie mogło!!

Kasiekz dziwne rzeczy. Kopiujesz ten kod z "url"? Jeden kod z url, enter drugi kod z url i powinno działać. :confused:

Lay ciesz się tym cudem ciesz :-):-)

Ja to myślę tylko by się położyć pod kołderkę :-D ale najpierw trzeba dziewczyny położyć, no i przede wszystkim młody musi współpracować :-D

Jenn nic nie bój;-)

reklama
Jenn, a np disne marem zakroplić noska nie chcesz? Jedno psiknięcie w każdą dziurkę i nic się nie dzieje.
Kasiekz, dziwne. No, musisz ustawić kursor za pierwszym suwaczkiem i np nacisnąć enter i wkleić drugi suwaczek....
Moje dziecię dopiero teraz konkretnie śpi bo cały dzień wariowała, spała po 5 minut, na spacerze raptem ok pół godziny. A teraz śpi od 3 godzin.

Do góry