reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Przykro mi Goferek,ja jeszcze czekam na pediatre.a to coś poważnego jest że trzymają?u nas wczoraj na żądanie wyszła mama z bliźniakami bo ich trzymali ze względu na mniejszą wage dziewczynki.wiec wyszła na żądanie.

reklama
Suseł, podwyższone crp, norma jest do 5, startowaliśmy z 25, wczoraj było 7,3 dziś już tylko 1 dawka antybiotyku poszła rano i koniec podawania. Dziś nikt nie mierzył crp, czekają do jutra i będą robić wyniki dopiero.
Trzymam kciuki za Ciebie nadal

Agulqa jak masz teraz tylko Robsona to możesz sobie pozwolić na ciągłe cycowanie.
Jak są starszaki to już gorzej z tym, bo one też potrzebują czasu i uwagi.

Goferek szkoda, że jeszcze nie chcą Was wypuścić :-(

Suseł kciuki za wyjście do domu &&&&&

Muszę podejść dzisiaj do szpitala na zdjęcie szwów, a tak mi się nie chce.
Niby nigdy mnie to nie bolało, ale w tym szpitalu wszystko jest inaczej więc już mam stresa...

alecta, no to jest właśnie to. ale może sposobem na to jest chusta i karmienie w niej?
ja nie miałam chusty dla takiego noworodka/niemowlaczka, a później młody rzadko korzystał, bo nie lubił byc taki skrępowany. ale może tym razem spróbuję? hmmm...

goferek, też to przechodziłam. rozumiem Cię. ale jutro juz pewnie do domu :tak:

Dziewczyny, nelduje sie na chwile. Bycie mamuska to cieeeezka praca. Puerwsze dni z malym to totalna dezorganizacja. Nav to nocny marek, moze SPAC caly dzien a w nocy grandzi. Cycowanie tez idzie ciezko. Mam nadzieje, ze to wszystko sie jakos ulozy.

Goferek - na pewno jutro wyjdziecie

Suseł - miłego powrotu do domu

Alecta - powodzenia na zdjęciu szwów, oby poszło dobrze i szybko.

Wszystkim z kłopotami laktacyjnymi powodzenia, z jednym bobasem można się położyć i cycować ale jak jest starsze to ciężko tak oddać się temu. Myślę, że trzeba cierpliwości a niedługo wszystko się unormuje.

Dziś mnie mega boli podbrzusze, chciałam iść na spacer ale nie dam rady.

reklama
Kcuki za szybkie wyjścia do domku i gratki dla tych, które juz są :-)

My też się karmimy na żądanie, czasem mam dość, ale co poradzę? Młody ma swój rytm jeszcze i tylko czekam aż to się unormuje.
Cholerne spojenie boli i miednica... :-(

Do góry