reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Goferek kur.wa mac! Rzygac mi sie chce jak o takich szpitalach i poloznycn czytam! Jednak ja mialam zlote kobiety!
Gorace prysznic, strumien kieruj na piersi, nachyl sie do przodu i masuj. Wiem ze boli, ale masuj sobie raz jedna raz druga, az spod pachy gleboko. Rozmasowuj te guzki bo jak zaniedbasz bedzie jeszcze gorzej

Leydeek trzymam kciuki! Mi tez masaz pomagal
Oby Weronisia szybko wyskoczyla

reklama
Nulini hahaha :p pchaj się pchaj :-D

Jezyk brawo dla Cypka ale masz zdolnych sportowców w domu super! :-)

Mommy to u mnie podobne te skurcze ;-)

Goferek cholerne położne! :angry: **** mnie strzela jak słyszę że mają wszystko w d!... Tak jak dziewczyny piszą masaże i okłady

Co to jest tens?

Ja to od żarcia nie mogę się odkleic ciągle coś w buzi mam :p i mi nie dobrze a jem dalej -_- mąż pojechał na mecz a ja się nudzę... W tv nic nie ma tragedia...

karpanna, bo mi niedziela nie leży, dzieci urodzone w niedzielę są leniwe :-p
A w poniedziałek raz, że urodziła się Młoda, a dwa, że ostatni dzień koziorożca!

femme, ja też ciągle mordą mielę :wściekła/y:

Goferek dziewczyny wszystko napisaly. Ja mam nadmiar mleka i robią mi sie mega twarde ciezke piersi z tymi guzkami. Mlody na szczescie grzecznie wyciąga (jak ssie to uciskam piers), a dodatkowo masuje i recznie sciagam mleko nad umywalką czy pod prysznicem:)

Nikos aniol. Je i spi, je i spi:) Kupa non stop do tego;p W nocy najpierw spal 4 godz.a potem dal mi pospac az 5:) Jestem w nim zakochana;p Moja 2,5 latka dzielna...bosche jak ja ich ogarne jak M wroci do pracy?!

Ostatnia edycja:
Mi to jedno jaki dzień i jaki znak bo w to akurat nie wierzę. Ma być bezpiecznie, szybko i zdrowo no i niedługo oczywiście.

No to Nulini - życzę poniedziałku.

Femme ten to takie prady co niby maja zmniejszyc bol ;-)

Kasiek ja tez tak robilam a teraz szkoda mi mleka i laktatorem sciagam do butli :-)

Aaaaa kupilismy dzis pralke!
Co prawda wbrew naszym zasadom na raty ale tamta umarla. Zatrzymywala sie w trakcie programu, prala 4h i takie tam :p no wiec stara stoi teraz w przedpokoju a nowa wlasnie testuje z obsikanym kocykiem malego :p

reklama
Nulini nie ma za darmo wpychania się w kolejkę! Coś za coś! Więc.... co proponujesz za przepuszczenie? :-D

TENS to są te elektrody przylepiane na plecy i trzymasz sobie taki pilocik i sama dawkujesz "kopanie prądem" :-D Gin mówił, że jakiś na wypasie mamy wypożyczony, taa.... po porodzie sama to stwierdze , chociaż już mówiłam , że w końcowej fazie to nic nie pomoże choćbym tego tensa se w d... wsadziła :-D

Już butle i smoki mam do wyparzania przyszykowane, jeszcze laktator wyjmę. Smoki od butelek i smoki wyparzyć osobno w garnuszku? A butelki i plastykowe części osobno? We wrzątku tak ok 5 min gotować tak? Płynu takiego specjalnego nie dodawać ani nic nie? Jasne instrukcje proszę :-D Łóżeczko jeszcze nie ubrane, ale na luzie ;-)

Agulqa jaką kupiliście? Ja zawsze na wirowanie patrze żeby miała jak najwięcej obrotów, 3 pranie dzisiaj puściłam już...

Też jestem ciekawa co u Lay.... W łózku się przytulaliśmy i co wyskakiwałam do łazienki to do kompa na chwilę :-D Dzisiaj full wypas robię, przytualnki były, póżniej masaż z olejkiem i na noc wiesiołek. A jutro nic , bo rano w pon. badanie znow i u gina molestowanie szyjki.

Do góry