reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Wróciłam do domu. Wypożyczyłam jakieś głupie filmy, kupiłam se nowy puder, jedzenie do szpitala na czas porodu i po porodzie :-D Czekam aż ziemnory się zrobią i za małżem i się najemy. Tym czasem zapycham się precelkami - nie pamiętam kiedy je jadłam :-D

Mysza dasz radę , głowa do góry :-)

reklama
Dziewczyny,
Wy przynajmniej macie jakieś objawy typu skurcze, bóle, odchodzący czop. A u mnie wielkie nic. No moze oprócz twardniejącego brzucha. Im bliżej terminu, tymbardziej jestem zniecierpliwiona. Mam dzis doła :-(
Jedyny plus, to to że G wyzdrowiał.

Lay tam czop, mi odszedł i co i nic. Ciebie weźmie z nienacka! Ja dzisiaj aż kuśtykałam takie skurcze miałam ale mi się do porodu mimo wszystko nie spieszy.... serio.... :eek: A że G wyzdrowiał to ogromny plus!!! Nie dołuj się :rofl2:

Mommy enjoy your evening :)
Mnie czekaja zakupy w Rossmann w końcu na gwiazdkę dostałam kartę podarunkowa na 200zyla :D

LayDeek objawy chu.ja warte sa! Moja koleżanka bez zadnych objawów nnawetstawianie brzucha obudziła się 2dni przed terminem odprawila chłopa do pracy i nagle jej wody odeszły :) więc wiesz ją myślę że lepiej nie mjec żadnych objawów i poród cię bierze z znienacka niż, mieć i się modlić żeby to było to a nie jest

Laydeek- tak jak pisze Doggi, objawy to żaden znak. Wolalabym nie mieć nic i właśnie żeby mnie wzięło znienacka niż meczyla się tyle czasu.

Eh.. gadalam z mama i dola mam
Syn ich znajomych ok 20paru lat ma raka jader
Moj wujek ma raka kosci z przerzutami, 82lata, operowac juz nie beda. Ma czekac ... na zbawienie chyba...

Agulqa,masakra,przykro mi bardzo.ja chwilowi odpuści£am i mała dostała trochę butelki.wisiała na mnie ponad 2 h ale nic nie jadła tylko sie denerwowała.to przez to więzadełko nie umiała dobrze ssać.teraz już lekarka przeci€ła i powinno być dobrze.pokamu na razie też nie mam za dużo.

reklama
Do góry