reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No wiesz ja takie codzienne mocne ale nieregularne skurcze mam od tygodnia. Czyscilo mnie już kilka razy i nic. A niektóre laski czyści, dostają skurczy i jadą po paru godzinach. I gdzie tu sprawiedliwość???

No właśnie - GDZIE!!! :wściekła/y:

LayDeeK, dobre i wyzdrowienie Małża, chociaż ja też już doły łapię, mimo, że do terminu jeszcze jeszcze....

LASKI BIORĄCE WIESIOŁKA!!!

Konkretnie te, co aplikują od dołu - powoduje to u Was skurcze???
Bo doustnie biorę od tygodnia, 3x3 i KOMPLETNIE NIC, null, zero reakcji, a dzisiaj w południe zapodałam jedną kapsułkę od dołu i się zastanawiam, czy te mega skurcze to nie od tego...
Teraz też zapodałam jedną od dołu i czekam na reakcję, może porodu nie wywołam, ale chociaż od skurczy się szyjka ruszy :-p

reklama
Nulini, no ja tylko doustnie 3x2 ale moze spróbuje od dołu zaaplikować :-)

Ja juz sie denerwuje, bo wkurza mnie moje puchniecie. Wstaje rano, stopy ok. Nie minie 5 minut, stopy balerony. I tak cały dzien bez przerwy. No i w zasadzie tylko lewa stopa. Nie mogę ukucnąć, bo zaraz bolą mnie nogi. Tego mam dość.

Ostatnia edycja:
U mnie się właśnie skurcze ruszyły i mały wojuje kopytkami. W pół zgięta bo obiado kolacji sprzątałam , położyłam się skurcze przeszły a mały zaczął wojować. Teraz siedzę i też czuję , że coś tam się dzieje - czy od wiesiołka czy się zbliża sądny dzień - nie wiem ale mina mi zrzedła ;-)

LayDeeK, mnie wpienia, że stać nie mogę (czy to w kuchni czy w sklepie, w ogóle!), zaraz mnie kręgosłup boli i marzę, by usiąść...

Mommy, a to Młody od wczoraj bardzo spokojny, czuję go, ale nie harcuje, nie wierzga, nic...

Mommy, nie wpychaj się w kolejkę! Rodzisz po mnie :p No co najwyżej ze mną :-)

Nulini, ja z kręgosłupem ok. Tylko to puchniecie. Specjalnie buty kupiłam, a i tak mam problem z dopieciem. Tak wyglada moja stopa!!!!!! Dzien w dzien!!! Ochydztwo!!!

ImageUploadedByForum BabyBoom1421437373.955675.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421437373.955675.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421437373.955675.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 73
Hej Dziewczyny
Agulqa bardzo mi przykro takie info zawsze doluja.

Ja mam taki sredni ijres te podklady sie przydaly w sumie tylko 1 dnia.

Leze z bufetem na wierzchu ... mala je ... s*a i spi na przemian. Jak sie przeje to uleje. A wczoraj musialam jeszcze cala noc dokarmiac bo glukoza nie taka jak trzeba byla :/
Sutki mam zjedzone ale w koncu mam mleczko... wiec nakladersy rzadza ;)

Jutro moze do do domu jak zoltaczka sie nie pojawi badz bedzie/ jest delikatna.

Pozdrawiamyyy ;)

Laydeek- o kurka! Strasznie puchniesz!!!

Dziewczyny przypominam, że jeszcze ja tu jestem, więc Wy rodzicie dopiero jak ja się rozpakuje :p a Frankowi się nie spieszy :D

Żelka, szybkiego powrotu do domu!!!
Jezyk, nic mi nie mów. A najgorsze, że moja Pani doktor to bagatelizuje. Ciśnienie mam ok, wiec nie wiem skad to.
Nulini, stopy i dłonie.

reklama
Lay, najlepiej olać sprawę, a Ty się martw :wściekła/y:

Ech, czyli skurczyki chyba od wiesiołka, bo powoli coś tam się zaczyna dziać, a zaaplikowałam godzinę temu :confused2:
Jeszcze małżona dziś zmolestuję, full pakiet :-p

Do góry