reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
LayDeek, masakra. A lekarz nic...
Suseł, no ze mnie to leciało kilka dni dość konkretnie. Dziś z kolei szok, praktycznie nic. Aż się martwię czy to ok.
Jestem w szoku bo moje dziecko śpi po 3-4 godziny, a jak się obudzi, naje i ją przewinę to i poleżeć będzie grzecznie...coś innego niż Mikołaj...

Laydeek ooo matko ale ty puchniesz :O :O nie wygląda to dobrze dziwne ze lekarz nie reaguje :no:

NULINI też się zastanawiałam czy to od dołu też wkładać? :sorry: ale póki co jeszcze nawet nie mam... -_-

AGULQA rak cholerstwo... Straszne jak takich młodych ludzi dopada

Zelka to obyscie jutro wyszły :-)

U mnie nudy jakieś tam bóle się pojawiły więc coś się szykuje ;-) ale ja chce jeszcze wytrzymać conajmniej tydzień bo czekam na wyprawkę z apteki :-D

LayDeeK, doustnie biorę wtedy jedną mniej, tą, co na dole została :-p

femme, no to patrząc na zasady panujące na naszym forum - jutro przeczytam, że się rozpakowałaś... :-p

Agulqa rak to ustrojstwo niestety...

Lay ja tez nie mam żadnych objawów więc witaj w klubie. Tego puchnięcia to Ci współczuje! Przyznam że strasznie to wygląda ;/
Mi z takich dziwnych objawów drętwieje prawa ręka, doktorek magnez każe brać i mówił że młody musi mnie gdzieś uciskać.

Nulini mój Tymcio ostatnio też jakiś taki spokojny, kto wie może cisza przed burzą ;)

My przez przeprowadzke mamy tyle na głowie, bo remont u góry mieliśmy robić na spokojnie (dół jest już wyszykowany), a teraz pędzimy ze wszystkim jak szaleni ;) dzięki bogu się dobrze czuje i mogę mojemu pomagać bo biedny by się zaorał chyba i tak jak tylko wraca z pracy to zabiera się za robotę. Ale przyznam że chyba śmiesznie wygląda laska z takim brzuchem jak ja szpachlująca ściany :D

co do wiesiołka to chyba musze jutro kupić rozumiem że w aptece można go dostać? nigdy wcześniej o tym nie słyszałam ;)

reklama
Do góry