reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
jeżyk, no właśnie, ile to może potrwać :baffled: Do tego mnie czyści, czop odchodzi, ale ciągle czekam na jakiś większy symptom, bo jak pojadę do szpitala i się okaże, że to fałszywy alarm, to się pochlastam...

No wiesz ja takie codzienne mocne ale nieregularne skurcze mam od tygodnia. Czyscilo mnie już kilka razy i nic. A niektóre laski czyści, dostają skurczy i jadą po paru godzinach. I gdzie tu sprawiedliwość???

Susel ze mnie też mało co leci.
W sumie to niepotrzebnie podkłady poporodowa kupowałam, bo spokojnie wystarczyły by mi grubsze podpaski

Suseł u mnie dziś jak końcówka okresu, wkładka wystarcza

Nulini, jezyk mnie przy Oli nie czyścilo a teraz w środę miedxy skurczami wizyta w toalecie była Ale to tylko z rana koło 11 przeszło. Ale też już miakam wcześniej kilka podobnych akcji więc to jest zryte bo tak jak wszędzie piszą to może świadczyć o porodzie ale nie musi i niech człek nie zwariuje

reklama
Jestem, spacer super z córkami, ale szlam dumna haha. Mam dola, musiałam sobie poryczec, nienawidzę pracy mojego męża, miał wrócić o 18, owszem przyszedł pół godziany wczesniej, jak juz obiad do piekarnika wstawiłam, a on tylko po klucze przyszedł i powiedzieć mi, ze nie wiem kiedy wróci .....wku ...i ryk. Mój pierwszy wieczór z obiema dziewczynami.....jeśli chodzi o cyca i karmienie to dalej testuje, ale mialam przerwę bo w nocy dwa dni temu dostałam gorączki i dreszczy ... chciałam tylko wyrazić ogromny podziw i szacunek dla Mamy blizniaczek i Mam które maja trójkę pociech, Dziewczyny jesteście niesamowite! !!!!!

Do góry