reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Megami, no właśnie ja na porodówce dostałam zawału, jak się dowiedziałam, że dzień porodu to "doba zerowa" i cały dzień, od 9.30, leżałam "na darmo" :wściekła/y: Wyć mi się chciało :wściekła/y:

reklama
Aza- sliczny chłopczyk :)

Jenn- Ty też masz cudnego synusia i super, że jutro do domku.

My wrocilismy z treningu i...cisza, nic. Ja chyba też urodze w lutym :p

Aza słodziak! :-)

JENN super ze jutro wychodzicie :-)

Jezyk hehe dobra z Ciebie koleżanka chcesz nam ze Sprite po prostu towarzyszyć żebyśmy się samotne nie czuły? :-D :-D

MOMMY z ciśnieniem nie ma żartów jak coś Cię niepokoi to od razu szpital

Mam ochotę na coś mega pysznego... Jakiś wypas deser lodowy z ciastem czy coś a nic nie mam :-/

Femme ja na nadciśnienie już się przed ciążą leczyłam, cały czas miałam piękne a teraz kurde mam takie se.... Jest w normie ale kurcze w tej górnej granicy zwłaszcza to pierwsze skurczowe to jest chyba.... Boję się coraz bardziej żeby podczas porodu jaj nie było.... :-( Muszę się wyluzować bo na pewno moje martwienie się nie pomaga ale weź się człowieku nie martw....

Mommy trudno w takiej sytuacji się nie martwić ale uważam że lepiej się martwić i mieć pod kontrolą niż coś zaniedbac, jesteś już w terminie właściwie więc bez paniki ;-) moja siostra miesiąc przed terminem miała poród wywolywany bo nagle jej ciśnienie do góry poszło i wszystko było ok ;-) tylko ważne żeby w porę reagować... Spróbuj sobie coś tam na odprężenie zrobić się wyciszyć i kontroluj będzie dobrze :-)

Miałam sobie komedie dzisiaj jakieś wypożyczć i zapomniałam.... Jutro podjade na cały weekend coś glupiego wypożyczę żeby się pośmiać , odstresować.... Cały czas kontroluje no i dobrze,że co tydzień mam te wizyty... Jutro piątek-minie szybko, sobota też, niedziele mam zajętą całą i już poniedziałek - od rana latanie a o 15 lekarz więc szybko minie czas, mniej denerwować się będę. Białka w moczu nie mam ani nic... Teraz mialam 133/72 ale rano miałam 147 na już nie pamiętam ile , musiałabym wstać sprawdzić. Więc no zbliża się do granicy....

Też bym coś pysznego zjadła, byliśmy na pizzy a coś czekoladowego za mną chodzi albo owocowego... ;-)

Właśnie zakupiłam i zapłaciłam za woombie - kaftan bezpieczeństwa :-D W środę mam je mieć , zobaczymy to cudo!

Ostatnia edycja:
reklama
Mommy z ciśnieniem nie ma żartów.
Ja po pierwszej ciąży trochę przewrazliwiona na ten temat jestem.

Jenn śliczny Twój Piotruś.

Dzisiaj dopadł mnie pierwszy kryzys.
Po południu dopadło mnie takie zmęczenie, że jak przyszedł Ł z dzieciakami to czekałam kiedy pójdą, bo nie miałam siły nawet z nimi gadać.
Młoda też przy cycku wisiała ciągle, a i tak trzeba ją dokarmiać trochę.
Jeden cycek już mam nadgryziony :p

Do góry