reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta właśnie,.ja taki dzwoneczek mialam.

Kuzwa gnije w kolejce do gina. Dzisiaj jakas porazka normalnie! Jestem tu od 17 a jeszcze 3 baby przede mną! Myslalam ze szybko pojdzie a tu zaraz korzenie zapuszcze...

reklama
Ja nie pamiętam abym po pierwszej cc miałam cokolwiek podawane i jakoś bardzo mnie nie bolała. Chyba, że nie zakodowałam tego faktu.

Alecta
jaka z Lilki śliczny dziewczynka :))) Dobrze, że już jest przy Tobie :)

Jeżyk mój J i Konrad tez są ze środy więc Bartek będzie 3 ze środy :)

No właśnie co Doggi tak zamilkła...

Ostatnia edycja:
Alecta,Nieobecn, sliczne dziewczynki:) Gratuluje

Widze ze jak cisza, to cisza, a jak sie zacznie to bobasy parami wychodza :)

Mnie dzisiaj wszysto wku.wia. Wczoraj tel mi spadl na dywan i stlukl mi sie ekran. Nie wiem w jaki sposob, bo tyle razy mi juz spadl na ulicy i nic a u w domuu na dywanie. I teraz jestem odcieta od swiata, mam tylko jaiegs przedpotopowego trupa na ktorym nic nie dzialai nie mam 90% numerow tel na nim :(((((( . Chyba w czwartek juz bedzie naprawiony, poki co czuje sie jak bez nogi :(

W ogole sobie wkrecam jakies dziwne fazy, chyba najbardziej sie boje tego, ze przenosze i bede miec wywolywany porod, masaz szyjk i inne strasznie bosne i nieprzyjemne rzeczy :(

Co do czopa, to ja nie zauwazylam, zeby kiedykolwiek cokolwiek mi cos wypadlo. Ale skoro rozwarcie jest to juz go chyba nie ma? czy jak to jest?

A Doggi moze poszla rodzic

Ja juz wstalam:) Siadam sama jak ta lala. Chodzic nie moge bo mam cewnik;/

Doggi co tam u ciebie?

Indi nic sie nie denerwuj! Szybki mialam zbite dwa razy:) Wymieniają na miejscu.

Aza powodzenia jutro!

Gosiane i jak?

Ehh... m9j synek spi.
Dzis pierwszy raz mial tak dluugo(ponad godzine) smoczka
Mama ł oczywiscie najlepiej wie ze mlody sie nie najada z cyca
Ale ja nie odpuszcze
Glowa mnie pobolewa
Ide wiec spac
Dobrej i spokojnek nocy wszystkim! Chyba ze ktos chce rodzic to trzymam kciuki :-)

Hej ja klapnelam na tylku dopiero. Ponad 3 godz czekalam u gina w kolejce!!!!

Kasiekz mam byc w pt rano w szpitalu i gin powiedzial ze do 15 będzie na pewno maluch z nami :)

reklama
Do góry