reklama
Ja nie pamiętam abym po pierwszej cc miałam cokolwiek podawane i jakoś bardzo mnie nie bolała. Chyba, że nie zakodowałam tego faktu.
Alecta jaka z Lilki śliczny dziewczynka )) Dobrze, że już jest przy Tobie
Jeżyk mój J i Konrad tez są ze środy więc Bartek będzie 3 ze środy
No właśnie co Doggi tak zamilkła...
Alecta jaka z Lilki śliczny dziewczynka )) Dobrze, że już jest przy Tobie
Jeżyk mój J i Konrad tez są ze środy więc Bartek będzie 3 ze środy
No właśnie co Doggi tak zamilkła...
Ostatnia edycja:
Alecta,Nieobecn, sliczne dziewczynki Gratuluje
Widze ze jak cisza, to cisza, a jak sie zacznie to bobasy parami wychodza
Mnie dzisiaj wszysto wku.wia. Wczoraj tel mi spadl na dywan i stlukl mi sie ekran. Nie wiem w jaki sposob, bo tyle razy mi juz spadl na ulicy i nic a u w domuu na dywanie. I teraz jestem odcieta od swiata, mam tylko jaiegs przedpotopowego trupa na ktorym nic nie dzialai nie mam 90% numerow tel na nim ((((( . Chyba w czwartek juz bedzie naprawiony, poki co czuje sie jak bez nogi
W ogole sobie wkrecam jakies dziwne fazy, chyba najbardziej sie boje tego, ze przenosze i bede miec wywolywany porod, masaz szyjk i inne strasznie bosne i nieprzyjemne rzeczy
Co do czopa, to ja nie zauwazylam, zeby kiedykolwiek cokolwiek mi cos wypadlo. Ale skoro rozwarcie jest to juz go chyba nie ma? czy jak to jest?
A Doggi moze poszla rodzic
Widze ze jak cisza, to cisza, a jak sie zacznie to bobasy parami wychodza
Mnie dzisiaj wszysto wku.wia. Wczoraj tel mi spadl na dywan i stlukl mi sie ekran. Nie wiem w jaki sposob, bo tyle razy mi juz spadl na ulicy i nic a u w domuu na dywanie. I teraz jestem odcieta od swiata, mam tylko jaiegs przedpotopowego trupa na ktorym nic nie dzialai nie mam 90% numerow tel na nim ((((( . Chyba w czwartek juz bedzie naprawiony, poki co czuje sie jak bez nogi
W ogole sobie wkrecam jakies dziwne fazy, chyba najbardziej sie boje tego, ze przenosze i bede miec wywolywany porod, masaz szyjk i inne strasznie bosne i nieprzyjemne rzeczy
Co do czopa, to ja nie zauwazylam, zeby kiedykolwiek cokolwiek mi cos wypadlo. Ale skoro rozwarcie jest to juz go chyba nie ma? czy jak to jest?
A Doggi moze poszla rodzic
kasiekz
Fanka BB :)
Ja juz wstalam Siadam sama jak ta lala. Chodzic nie moge bo mam cewnik;/
Doggi co tam u ciebie?
Indi nic sie nie denerwuj! Szybki mialam zbite dwa razy Wymieniają na miejscu.
Aza powodzenia jutro!
Gosiane i jak?
Doggi co tam u ciebie?
Indi nic sie nie denerwuj! Szybki mialam zbite dwa razy Wymieniają na miejscu.
Aza powodzenia jutro!
Gosiane i jak?
agulqa_b
Fanka BB :)
Ehh... m9j synek spi.
Dzis pierwszy raz mial tak dluugo(ponad godzine) smoczka
Mama ł oczywiscie najlepiej wie ze mlody sie nie najada z cyca
Ale ja nie odpuszcze
Glowa mnie pobolewa
Ide wiec spac
Dobrej i spokojnek nocy wszystkim! Chyba ze ktos chce rodzic to trzymam kciuki :-)
Dzis pierwszy raz mial tak dluugo(ponad godzine) smoczka
Mama ł oczywiscie najlepiej wie ze mlody sie nie najada z cyca
Ale ja nie odpuszcze
Glowa mnie pobolewa
Ide wiec spac
Dobrej i spokojnek nocy wszystkim! Chyba ze ktos chce rodzic to trzymam kciuki :-)
reklama