reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Jezyk chyba do laydeek chciałaś to napisać ;-)
Doggi Ola to cały tata co? od razu widać że to ona nie zmieniła się dużo ;-)
Doggi Ola to cały tata co? od razu widać że to ona nie zmieniła się dużo ;-)
MommyTigger
Fanka BB :)
Lay ja jak zobaczyłam zdjęcie ślubnego jak był mały to przysięgam popłakałam się ze śmiechu A od małego było widać co z niego wyrośnie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, mnie dźga wieczorem, chociaż ostatnio jakby mniej...
No właśnie też cholera pod wieczór w panikę wpadłam, bo JUTRO NIEDZIELA!!!
Obym jakoś wytrzymała te +/- 24 godziny, byleby urodzić w poniedziałek jak coś...
Mommy, ze mnie się wręcz leje! Chodzę z gołymi stopami, w lekkich bluzeczkach, każdy się telepie i ciepło ubiera, a ja jakbym menopauzę przechodziła...
jeżyk, tak dzisiaj Staremu mówię, że za MAX 2 tygodnie rodzę, ale w kościach czuję, że to będzie przyszły tydzień
Doggi, mnie dzisiaj natchnęło i nogi ogoliłam
Przebieg porostu włosów u Tosi można u mnie na Fejsie prześledzić, ale też straaasznie długo była łysa...
No właśnie też cholera pod wieczór w panikę wpadłam, bo JUTRO NIEDZIELA!!!
Obym jakoś wytrzymała te +/- 24 godziny, byleby urodzić w poniedziałek jak coś...
Mommy, ze mnie się wręcz leje! Chodzę z gołymi stopami, w lekkich bluzeczkach, każdy się telepie i ciepło ubiera, a ja jakbym menopauzę przechodziła...
jeżyk, tak dzisiaj Staremu mówię, że za MAX 2 tygodnie rodzę, ale w kościach czuję, że to będzie przyszły tydzień
Doggi, mnie dzisiaj natchnęło i nogi ogoliłam
Przebieg porostu włosów u Tosi można u mnie na Fejsie prześledzić, ale też straaasznie długo była łysa...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
LayDeeK, ja słyszałam, że jak córa po tacie, to będzie miała powodzenie u facetów, w związku z czym mamy kraty w oknach, bo Tosia nawet jakby była czarna, to mąż się jej nie wyrzeknie
reklama