reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Ja planuje też zabrać się za ćwiczenia zaraz po połogu żeby jak najszybciej do siebie dojśc i zobaczyć co z tą skórą będzie.... Kosmetyków super używałam i dupa.... Tendencje mam do nich i tyle... :-( Już z czasów dojrzewania miałam ale do nich się zdążyłam przyzwyczaic i nie były takie złe a te na brzuchu ehh.... Pierwsze co to na ten pelling co Myszy pisałam o nim będę jeżdziła.
Jezyk collistar crio-gel w promocji w douglasie kupiłam już latem
Jezyk collistar crio-gel w promocji w douglasie kupiłam już latem
bada m.
jeżyk jeszcze nic nie daje,bo wysłałam wczoraj m do apteki i babeczka powiedziała,że wszystko jest od 1 miesiąca,co dla mnie jest jednoznaczne od urodzenia a dla pani,że po ukończeniu w poniedziałek sama sobie pójdę i kupię Infacol chyba,jest chyba najlepszy
megami miałam tak samo z tym puchnięciem ,dopiero dziś jest lepiej,w szpitalu mówili,że to normalne i też nawet w ciąży tak nie miałam,że nogi jak balerony
ja tydzień po porodzie mam całkiem spoko brzuch,oczywiście porównując do poprzednich ciąż,ale 12 kg to nie 20
dziś byłam z Gniewkiem na 1 spacerku,na podwórku co prawda ,ale całe pół godziny,dalej wybierzemy się dopiero jak wyjmą mi cewnik
a tak w ogóle to podziwiam mamusie piszące nadal regularnie,bo ja nie mam kiedy nawet teraz mam łobuza na rękach oszust lubi spać na rączkach ;-)P się śmieje po co ta kołyska stoi
megami miałam tak samo z tym puchnięciem ,dopiero dziś jest lepiej,w szpitalu mówili,że to normalne i też nawet w ciąży tak nie miałam,że nogi jak balerony
ja tydzień po porodzie mam całkiem spoko brzuch,oczywiście porównując do poprzednich ciąż,ale 12 kg to nie 20
dziś byłam z Gniewkiem na 1 spacerku,na podwórku co prawda ,ale całe pół godziny,dalej wybierzemy się dopiero jak wyjmą mi cewnik
a tak w ogóle to podziwiam mamusie piszące nadal regularnie,bo ja nie mam kiedy nawet teraz mam łobuza na rękach oszust lubi spać na rączkach ;-)P się śmieje po co ta kołyska stoi
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
My chrzest chcemy zrobić tak samo, jak Młodej, czyli w Wielkanoc, bo wychodzę z założenia, że i tak się kupę żarcia na święta robi, więc dwie "imprezy" za jednym zamachem to mniej roboty.
Z Tosią bardzo nam się taki układ sprawdził.
Tylko że Tosia urodzona 3 stycznia, a Wielkanoc była 24 kwietnia, teraz Młody nie wiadomo, kiedy się urodzi, a Wielkanoc już 5 kwietnia, więc miesiąc różnicy :-(
Z Tosią bardzo nam się taki układ sprawdził.
Tylko że Tosia urodzona 3 stycznia, a Wielkanoc była 24 kwietnia, teraz Młody nie wiadomo, kiedy się urodzi, a Wielkanoc już 5 kwietnia, więc miesiąc różnicy :-(
Nulini- pewnie że tak. My nie robimy świąt więc nam bez różnicy kiedy zrobimy chrzciny
Cyprian miał w Wielkanoc, ale on z lutego to szybko poszło. Kacper za to miał po miesiącu bo chrzestny nam na pół roku wyjeżdżał.
Bada- u nas po Infacolu strasznie Kacper wymiotowal.
Cyprian miał w Wielkanoc, ale on z lutego to szybko poszło. Kacper za to miał po miesiącu bo chrzestny nam na pół roku wyjeżdżał.
Bada- u nas po Infacolu strasznie Kacper wymiotowal.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, ja to się boję, że mój brat GAMOŃ nie zdąży z bierzmowaniem Bo oczywiście jest w czarnej dupie
No ja jako ja też świąt nie robię, zawsze jeździmy do babci i teściów, ale w przypadku chrzcin odpada nam ganianie, tylko robimy imprezę u siebie i święty spokój
No ja jako ja też świąt nie robię, zawsze jeździmy do babci i teściów, ale w przypadku chrzcin odpada nam ganianie, tylko robimy imprezę u siebie i święty spokój
kasiekz
Sprite a ja spotkam się z Suseł w szpitalu, bo 3 dni przed nią cc
reklama