reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta, Doggi no niestety nie :p

LAYDEEK no to dobrze śpij ile się da, mężowi też się przyda skoro chory ;-)

SPRITE buhaha co za sn :-D

MOMMY o matko niecierpie takich psów :p

Doggi o fajnie ze udało Ci się pospac :-)

Alecta jak tam po obchodzie wiesz coś nowego?

Mcpearl czemu jeszcze was trzymają? Biedaku 3maj się w
Poniedziałek pewnie wyjdziecie

Ja śpię jak zabita raz tylko na siku wstaje :p młoda wstała godzinę temu i mnie nie budziła :O włączyła sobie bajkę i ogarniala w pokoju... Szok :-D :-D mąż na siłownię pojechał i mógłby już wracać z bułkami :-D

reklama
Hey, mnie też wczoraj wieczorek skurcze meczyły i nawet myślałam czy to nie już. Jednak jak tylko o tym pomyślałam to zaraz przeszło. W nocy śniło mi się, że pojechałam na cc do szpitala.

Doggi, Alecta po cc to 6 miesięcy trzeba ostrożnie z ćwiczeniami. Jedynie dietka nam może pomóc.

Doggi mi tak samo kanciasty się robi, tak jakby głowę wystawiał głowę pod żebrami po prawej i pupe po lewej.

McPearl już bliżej końca szpitala niż dalej, głowa do góry!

Indi to 13 kg to jest super waga tyle waży macica, wody, dziecko, łożysko i wszystko czego się pozbędziesz przy porodzie :)

Femme to ola o 8,30 pobudka i przylazla do mnie (T o 6.30 po ryby do Drezna pojechał) i mówi "mamusiu wstałam juz, nuuuuudze się okropnie." ja na to "to idź spać" a Ola "ja pójdę się ubrać, ok?" no i się ubrała wiec miałam 10min extra :)

AZA moja koleżanka 2 miesiące po juz na fitness była. Wydaje mi się ze kwestia indywidualna. Lekarz obejrzy i powie czy można czy nie można. Ja pół roku napewno czekać nie będę :D

Ostatnia edycja:
Doggi 6 miesięcy oficjalna wersja aby mięśnie ładnie się zagoiły. Lekarz na pewno powie co i jak :) Ja tez bym chciała wcześniej zacząć co by na sierpień jakoś wyglądać. Pierwsze cięcie ładnie mi się zagoiło, mam nadzieję, że teraz też :)))

AZA ja wierzę że szybko dojdę do siebie i się zagoje. Po operacji kolana po miesiącu funkcjonowalam jakbym była już po 3ech miesiącach rehabilitacji i teść bardzo to chwalił ze tak szybko mi Sue goi. Wiec mam cichą nadzieje ze z tym bedzue podobnie :)

A powiedz mi jak ty ruchy czujesz? Bo ja mam lęki ze Stachu się obrócił znów i juz sama nie wiem hak interpretować jego ruchy :(

Ja to się boję że za duży kg mi spadnie po porodzie przytylam 7 a 10 to leci samo zazwyczaj... A ja nie chcę ważyć tak mało bo później ciężko przytyć... Tylko ***** weźcie ten cellulit ze mnie koszmar nawet na plecach ja nie wiem skąd to się bierze... :-/

DOGGI o też kochana :-) Ja lubię jak moja sama sie ubiera zawsze mnie ciekawi co wybierze i czy będzie pasować :-D

Doggi mi najczęściej wbija się głową pod żebra z prawej strony a nogi wpycha w pachwiny lub w pęcherz. Czasem ręce wyjdą z boku po prawej.

AZA ja ruchów tego mojego nie ogarniam. Czasem czuje na dole jak mnie udeptuje innym razem takie coś małe wypycha mi się pod żebrami. Głowa/tyłek (sama niewiem) raz na górze raz na dole czasem z boku czasem trochę nad pępkiem. I ja juz sama niewiem co on tam robi ale czasem mam wrażenie ze pozycję zmienia kilka razy dziennie. Teraz np coś małego próbuje się przez pępek przebić.

Aaaa jak miło nie mieć zgagi, móc spać na plecach i nie ważyć już 90kg. Nie ważyłam się jeszcze ale ile by nie było to jest lżej :-) uciążliwe jest jeszcze puchnięcie. Jak posiedzę to stopy i dłonie jak balerony, nawet w ciąży tego nie miałam.

reklama
Doggi bo Stachu się nudzi i sprawdza wszystko dookoła :))) Mi czasem też ręka pod żebro wchodzi ale najczęściej głowa bo taka piłeczka :) Koło pępka to może syrką Cię smyrać.

Do góry