Witajcie!
Czytam Was pare razy dziennie ale z pisaniem gorzej, bo Młoda wciąż na mnie chce wisieć;p Nie napisałam w końcu jak moja młodsza ma na imię, otóż ostatecznie będzie Lilianką, waga urodzeniowa to 3660 i 57 cm, 10 pkt. Jest kopią starszej Laury z wyglądy i póki co zupełnym ( na szczescie!) przeciwieństwem z zachowania
Czuje sie świetnie, po porodzie przez pare dni od tej 22 kg nadwagi bardzoooo bolaly plecy;/ Musze sie pochwalić, że wczoraj poszłam na ważenie do mojej siostry na moment i doznałam szoku! Waże dokładie 10 kg mniej niz rowny tydzień temu
Oczywiście skora wyglada jeszcze gorzej.....celulit, rozstepy, mały wisiwór jak u kangorzycy
Czy ktoraś może cos na to polecić??? Nie licze na cuda ale jakaś zauważalna poprawa by sie przydała
Jesli chodzi o laktacje to ja serdecznie polecam herbatke hipp, nie miałam nic a nic pokarmu, no normalnie puste wory św.Mikołaja, mimo ciaglego przystawiania dziecka, i w nocy z 2/3 dobe kupiono mi ta herbatke, nie liczac absolutnie na nic pijałam przez noc i rano pare porcji, i pod koniec 3 doby zdazyl sie cud.....cyce napecznialy i pojawil sie pokarm, oczywiscie stopniowo wszystko sie rozkrecalo, no sprobowac zawsze mozna!!!
Chiałabym jeszcze prosić o polecenie mi jakiegoś nosidła , co bym po domu z małą przyssawką na cycu była bardziej mobilna , tylko nie chuste do samodzielnego wiązania!;p Dzieki z gory
Mamy dwojki dzieci , prosze prosze prosze dajcie rady jak zrobić, zeby to starsze dziecko nie czuło sie zaniedabne czy odtracone, zeby pomoc mu w tych pierwszych miesiacach emocjonalnie! Jak juz wspominałam, gdy Mała placze to ta strasza daje tak podupie, mega głupie głupoty, nie słucha sie, jest zlosliwa i śmieje mi sie w twarz jak np. daje jej kare czy ja opierdzielam za zle zachowanie;/ help.....
p.s Elutka, gdzie umowić sie na usg bioder? jak długie terminy są w Krakowie??Dziekuje z góry
Ja też na początku maja planuje chrzest i czekam tylko jak krwawienie sie skonczy i zabieram sie za jakies cwiczenia z konsolą;p Diete to mam teraz przy karmieniu ale nie narzekam, jakaś czekoladka czy ciacho wpadnie mi do ust no i codziennie, jak w ciazy, nie odmawiam sobie filizanki kawy z ekspresu
ah i ostatnie pytanie, wiem, że ktoś mi już odpisał za co dziekuje, ale akurat pojechałam rodzić
Jak dodać suwaczek? przepraszam za głupie pytanie, ale naprawde nie jestem biegła w internecie i komputerach