reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini nie koniecznie.
Laska co marudziła u nas na sali mówiła, że jej odszedł taki jasny glut :p

Ooo, jak miło :-D
No to dokładnie coś takiego :-D

Mysza, najlepsza data :-D

Mnie Babunia przynosiła do szpitala obiadki, mieszka po drugiej stronie płotu szpitalnego, za szczyla skakaliśmy przez płot i buszowaliśmy po szpitalnych piwnicach :-D

reklama
Cały dzien siedzę w domu. Nawet nosa na chwile nie wynurzyłam.
Nulini, Ty juz tak blisko :-) Oznaki są.

Mnie dzis znów dzgalo w szyjke. Zastanawiam się czy to nie mała próbowała glowka wbić się w kanał.

Mysza nie wiem jak ten budynek wygląda, ale to gdzieś koło szpitala...skierowanie trzeba pokazać przed wizytą w rejestracji, tak mi powiedziała kobitka przez telefon jak ustalałam termin.
Co za pogoda..chyba znowu halny wieje, jakoś tak ciepło się zrobiło.

Mnie lekko czasem podbrzusze boli i nic więcej, wyjechałam na szybkie zakupy kupić maseczki, do rosmana i spożywkę, małemu zasłony zmówić i masakra co za wiatrzysko.... Ledwo do domu weszliśmy i ulewa jak cholera się zaczęła. Jak o czopie gadałam z lekarzem to on mówi , że czop wogóle nas nie intreresuje-jakby go nie było :-D Tylko skurcze i wody ;-)

No mi w pierwszej ciąży czop odszedł dwa tygodnie przed porodem i też ginka mówiła że czop nas nie interesuje.

No ciepło, u nas w dzień 12 stopni!! Za to wieje jak cholera.

Dodałam zdjęcie od Tasi

To ja rezerwuje ten halny dla mnie z przyjemnością dziś urodze

Nulini mi czop odchodzi przeźroczysty tylko raz był krwią zabarwiony, bo mi ba raty odchodzi.
Ale też nic sibie z tego nie robię bo czop nawet w całości może odejść i miesiąc przed porodem.

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyk a co raz się żyje jak rodzic to rodzic ;)

LayDeeK spoooooko mój będzie łysy jak stary, ba bank nie wda się we mnie
Stachu z góry skazany na lenistwo w końcu facet :p no chyba ze wda się w dziadka to jest dla niego szansa ;)

Misja na teraz.... Wyregulować brwi, nałożyć henne i spakować Ole do babci.

Niby wiem ze idę do szpitala w poniedziałek ale jeszcze to do mnie nie dociera. Dziś myślałam o tym ze upieke w poniedziałek karpattke a T na to "a co w szpitalu udostępnia ci kuchnie" :p

Ostatnia edycja:
Do góry