reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

True Detective też oglądałam:-)
To ja z kolei czuję jaką dużą część Jagody z lewej strony, tuż pod żebrami... obstawiam że to pupa ale gdzie w takim razie są nóżki... a główka to już chyba strasznie nisko, uciska krocze, aż chodzić się nie da... zastanawiam się czy mi się brzuch obniży ale tak sobie myślę, że chyba nie bo po prostu już nie może być niżej, Jagoda zajmuje po prostu całą przestrzeń w moim brzuchu i tyle.

Idę sprzątać, może uda się rozchodzić bolące krocze...

reklama
To Jas mowi ze będzie lulał braciszka, obawiam się ze na prawdę będzie chciał go bujać na rękach.

Agulqa_b a pupe wycierasz husteczkami czy woda?

alecta, buahahahahahaha :-D My Tosi powiedzieliśmy, że jak dzidziuś będzie większy, to właśnie dostaną piętrowe łóżko i od wczoraj tylko jęczy, kiedy to będzie, bo ona chce wchodzić po drabinie na łóżko :-D

agulqa, a zwykły talk masz? Posyp, powinno pomóc :tak:

Susel to ci powiem psikus, ja jak zaczęłam czuć to wszystko co mówisz myślałam tak jsk ty główka nisko ucisk i ból na dole, pupa przy zebrach i poszłam do gina a ten mi ze Stachu ułożony posladkowo. Do tej pory zdziwiona jestem

W ogóle 2dzien leczenia a ja juz się dobrze czuje, tzn lepiej jaka ulga

Cześć i czołem!

Kolejna Pani przywaliła i nie przyszła, zajebiaszcze są :-) Ja pierdziele nie sprzątam syfu nie ma, jutro inna możeee przyjdzie :-D

Zjadłam śniadanie, jadę do lekarza.

Nulini żeś mi o wiesiołku przypomniała!

Doggi mój wciska namiętnie głowę gdzieś w okolice prawego jajnika-pachwiny.... Nie wiem co to dziecko kombinuje :-D

McPearl nie chcę nic pisać ale boleć to dopiero będzie ;-) Ja tam na razie dzielnie w miarę znosze wszystko, bóle brzucha przed miesiączką miałam masakryczne wszystko przez torbiele.... Raz bym o mało co zeszła dzięki nim(torbielom nie bólom ;-) )... Ehh....

Lecę do lekarza od 13 przyjmuje ale już sobie siądę żeby na początku wejść.

Mommy, Ty to masz szczęście :-)))
Ja dzis muszę zakupić herbatke z lisci malin i zacząć pic. Czytałam gdzies w necie, ze laska brała wiesiolek i piła te herbatke a i tak rodziła przez 16h :p Także nie wiem na ile to mi pomoże :-)
Wstałam dzis o 11 i dalej chce mi sie spać. No ale nocka beznadziejna. Dzis skończony 38t i tylko 14 dni do terminu!!!!!!

Cześć laski
Mi się dziś włączył syndrom wicia gniazda i pierwszy raz od zajścia w ciążę miałam mopa w ręcę:-p wykorzystałam okazję, że męża w domu nie było, chociaż jak wrócił to i tak dostałam opierdziel. Nawet spakowałam małemu ciuszki na wyjście ze szpitala, się narobiłam:eek::eek:
Mąż rano zaprowadziła chłopaków na autobus, więc mogłam pospać dłużej.

A poza tym pada u nas śnieg, bez sensu, bo już ku wiośnie szło:rofl2:

Miłego dnia

Alecta- trzymam kciuki żeby zrobili cesarkę jak najszybciej

Mcpearl- jeszcze się trochę pogrzejecie pod słoneczkiem i do domku :tak::tak:

Lay- tak jak pisze Dogii, mnie też ciągle boli w nocy i po prostu czekam aż minie. Już chyba się przyzwyczaiłam, że przychodzi wieczór i ma boleć.

Agulqa- nam się Kacper raz tak odparzył, to używaliśmy mąki ziemniaczanej do posypywania. Pomogło.

Dziewczyny, ale postow natrzaskalyscie.
Emilchen, najwaznuejsze, ze Dominis jest juz z Wamu, wszystko bedzie dobrze.
Ja tez juz chce rodzic, ta koncowka ciazy mnie dobija. Najgoezej jest wieczirem, bo wtedy mlody jest najbardziej aktywny,do tego mam strasznie wzdecia, gazy I mam wrazenie jakby mi brzuch I du.a za jednym zamacgem mialy eksplidowac ;)

Mi sie wicie gniazda juz,dawno wlaczylo. Od kiedy pokinczylam wszystko, co sobie pistanowilam przed porodem, to w chacie nigdy tak czysto nie bylo :)

Mommy, a jak! Ja moze nie tyle odrosty, bo wlosow nie farbuje, ale pazury musza byc zrobione, u tak I u nog :) nie wiem kiedy bede miec okazje znowu zrobic po porodzie, a nie chce mlidego witac jak dziad borowy :)

reklama
a ja miałam codzienne kłucia w kroczu, ale teraz pojawiaja się od czasu do czasu. za to od paru dni mam takie głupie uczucie w dupie (dosłownie) jakby mnie kupa uwierała :-p. ale wypróżniam się codziennie, więc to nie ona. sorry za szczegóły :-D:-D:-D. oczywiście jak siadam, bo jak stoję czy chodzę to ok :rofl2:

Nulini, ale ja też chcę, bo mnie boli mój wygląd. w każdym razie jeszcze musimy zaczekać ;-)

Do góry