reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini to ola mówi ze nie będzie przewijać bo kupa śmierdzi :p
Ale ogólnie to kocha go strasznie bo ten Stachu taaaaaaki słodki jest ;)

Ten mój Stachu dziwny jest.... To gdzie on mi wypycha głowę to aż niemożliwe. Tuż pod żebrami ale maxymalnie na lewym boku praktycznie już na plecach, gdzue on tam się wciska?!

Ostatnia edycja:
Doggi, ja też tak baaaaardzo z boku, prawie na plecach czuję wypychanie. ale małych części ciała. stawiam na rączkę. tam mam cienką skórę i bardzo dobrze to wyczuwam. smieszne to :) (i bolesne;p)

AZA zapytam sie czy na czczo bo mam dzisiaj wizytę wieczorem.
McPearl trzymam kciuki za wyjscie!
Susel to ja tez niby na 19 czekam wg planu ale jak sie wczesniej zacznie pewnie sie zdziwie niezle hehe

Z seriali super jest tez True Detectives. Jeden sezon ale obsada super i klimat tez.

Ja czuje tylko nozki pod zebrami i jak mi gmyra w pachwinach raczkami.

Nulini, gosiane ja też myślałam że w pachwinach rączki a to były nóżki :D a wypychanie czegoś małego na górze myślałam że nóżki a to były rączki :p

To moja Nikola z kolei stwierdziła, że ona będzie się Lilką zajmować w nocy, bo w dzień będzie zajęta zabawą z Tymusiem no i przecież do przedszkola chodzi :p
A jak się jej zapytałam czemu woli w nocy to stwierdziła, że będą leżały na.piętrowym łóżku o ona z góry będzie Lilce śpiewać "aaaaa aaaaa aaaaa śpij Liluniu nie płacz już".
Nie wiem czemu ona ma nadal wizję noworodka w piętrowym łóżku jak jej tłumaczymy, że rok musi na to łóżko poczekać :p

reklama
moze dzis wstawie fotke ;-)

Boze jak ja chce na zakupy!!!

Jezyk my wczoraj w kalambury gralismy
Usmialam sie do lez :-D

Boze ile ja bym dala by ł cos posprzatal

Emilchen a u Dominika ze zdrowkiem juz wsio ok czy jeszczez czyms sie zmagacie?
Proboj piersia jesli chcesz, mozd sie uda, moze zalapie
A chociaz nie bedziesz miala sobie nic do zarzucenia :-)
Mnie mlody od kikku dni kiepsko lapie i mmie boli, ale dajemy rade jakos :-)

Bada ja mialam ł w szpitalu a jak nam powiedzieli ze zostajemy dluzej to lzy w oczach i broda sie trzesla

Stokrotka skad ja to znam :-) czasrm jak mlody krzyczy to oczami przewracam zamiast biec jak na skrzydlach :p

Mcpearl robilas oklady z szalwi? Mi bardzo pomagaly
Ja zawsze masuje pod prysznicem pod ciepla woda tez pomaga

Alecta juz Ci wspominalam ze u mnie na wsi rossmana nawet nie ma :p

Mcpearl mlody byl ciagle ze mna pod lampami jak jest u Ciebie?

Ja nie ogladam filmow i seriali :p zawsze zasypiam :-D

Mlodemu odpazyly sie pachwinki i sudocrem nic nie daje :-( a az mu skorka schodzi :-(

Do góry