reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U mnie to nie mija :/
Pamietam doskonale, że zawsze przed okresem na 2-3 dni bolał mnie brzuch. Ból inny niż okresowy, ale taki przepowiadajacy. Dopiero w dniu okresu przychodził ten właściwy. I teraz te bole to właśnie takie jak przed@. Pozostaje mi czekać na te właściwe...
Kto się dzis wypakowywuje??? Coś przerwa za długa :)

reklama
Ja mam być w szpitalu 15stycznia około południa,cc ma być dzień później.nie wiem wła$nie czy na czczo przyjść,tak trochę ciężko nic nie jeść pół dnia .Nina też chętnie poszła do przedszkola.ja bym chcia£a jeszcze do kina skoczyć przed porodem i na jakąś dobrą niezdrową kolacje...z filmów dobrych to polecam film o Jamesie Brownie, na prawde super.

Dwa dni nie dużo. Teraz kolej unity, Tasi, goferek i Dagi z tych co się udzielają potem AZA i ja ale cc mamy najpierw ja potem AZA terminami się zamienilysmy ;)

żadna nie rodzi każda grzecznie czeka na swój termin bez wychodzenia przed kolejkę :p

Wcale nie! Ja nie chcę czekać na swój termin! Pozwólcie mi urodzić wcześniej :-(

femme, Wyspa tajemnic WYMIATA, tak mnie zorał ten film, że masakra, a nie mogę męża namówić na wspólny seans :crazy:
"Układ zamknięty" też miażdży, normalnie mną wstrząsnął...

Z filmów trzymających w napięciu polecam "Zaginioną dziewczynę" i "Zanim zasnę", bardzo mi się podobały :tak:

Ja się biorę za szukanie akcesoriów dla lali, którą chcemy Tosi kupić od Ignasia, bo wczoraj wieczorem był płacz, że dlaczego łóżeczko nie stoi przy jej łóżku, bo ona chce w nocy braciszka karmić :-D:-D:-D

Czekam za neonatologiem by się dowiedzieć co z żółtaczką małej, tylko akurat 2 porody u nas jeden za drugim. Ja juz chcę do domu by tego nie słuchać. Mała ciągle śpi, a ja się muszę ściągać. Chyba ją dokarmili jak była pod lampami

Ostatnia edycja:
Wy sobie mozecie zamierzać, czy nie, a dzieć i tak sam za Was zdecyduje :-p:-p Wy tu nie macie nic do gadania - niestety :-p:-p:-p

Nulini, ja jeszcze nie wiem co kupic. jejku, jaka dziura w głowie :-(

Dziewczyny, spokojnie. Na każdego przyjdzie pora. Ja to chcę doczekać do planowanej cc, nawet nie wiem jak zareagowałabym na zaczynający się poród, ja nie wiem co to jest skurcz... chyba by mnie zamurowało...
Nullini, Nina dzisiaj rano stwierdziła że będzie Jagodę wycierać po kąpieli i pomagać zakładać skarpetki:-)kąpiel wzięła się stąd że kupiliśmy wanienkę ze stelażem i się super mieści koło wanny i Nina stwierdziła że się będą kąpać razem- ona w dużej wannie a Jagoda w małej:-D
My się ostatnio wciągnęliśmy w seriale, dla mnie to wygodne bo po jednym odcinku można oglądać. Jeżeli macie mocne nerwy to polecam Hannibala sezon 1 i 2 oraz The Fall- też sezon 1 i 2.

Czy Wy też macie ostatnio taką ochotę na dżem? Jadłabym go na śniadanie, obiad i kolację...

Jenn, Nulini ja nic nie chcę mówić, ale generalnie to dzieciaki w miarę trzymają się kolejności, z terminami gorzej ale kolejność jako tako może być :p Gochson i Syli się bardzo przebily ale tak dzieci grzecznie czekają :p

reklama
Suseł, Tosia już wie, że jak Młody będzie potrafił siadać, to sie będą razem kąpać :-D I doczekać sie nie może :-D A teraz "planuje" go karmić i przewijać :-D

Sprite, Doggi, wrrrrr, idę po wiesiołek! :wściekła/y:

Do góry