reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Aaa leb mnoe boli juz chyba 3dzien z rzedu
Maly nie spal dzis od 15 do 21.30, wisial na cycku, sral i plakal na zmiane
Mlody skakal jak malpa w koncu ochrzan dostal
Ide spac.
Jutto lekarz z malym
Trzymajcie kciuki bo boje sie ze zbyt zolty :-(

reklama
LayDeek ja też mam apke tylko moja się nazywa contraction calculator, ciekawe czy się przyda...
Agulaq_b trzymam kciuki by zoltosci Robsonkowe odeszły w dal.

Doggi mnie cycki tez wykańcza, ale przez swoją wielkość....a pokarm wcześniej leciała siara a teraz momentami normalny biały jak mleko z kartoniki.....niczym krowa dojna.

Agulqa_b będzie dobrze nie stresuj się, Ola tez miała moment ze bardziej żółta była no czasem bolirubina lubi podskoczy ważne żeby w normach było, a jest napewno :)

Dagi u mnie już biało z cyckow leci dobry miesiąc. I bolą tez juz jakiś czas, ale dziś to one przeginaja pałę

Femme moje cycki podobnie jak Syn żyją własnym życiem i kto to wie co one sobie kombinują :p

a mi nic nie leci.

agulqa, długo nie spał. pewnie większość mnie zje za to, ale ja Ci radzę położyć się wygodnie do łóżka, małego dostawić i tak leżeć. pewnie uśnie przy cycku i go nie wypuści, bo potraktuje jak smoczek, ale Ty przynajmniej odpoczniesz, wyśpisz się itp.
ja już takiego komfortu tym razem nie będę miała, bo drugie dziecko na to nie pozwoli. ale przy młodym nie żałuję ani jednej takiej drzemki lub czasu na czytanie książki/oglądanie filmu ;-);-)

Agulqa będzie dobrze.
Może młodemu coś na brzuszek szkodzi?
Podobno pomaga herbatka z kopru włoskiego, nawet Ty możesz ją pić i powinna pomóc albo spróbuj podać mu Espumisan.

Miałam farbować dzisiaj włosy, ale po wyjściu znajomych zajęliśmy się łóżeczkiem i mi się odechciało :p
Może jutro znów mi się zachce żeby farba na mnie za długo nie czekała :p

reklama
Sprite- ja też jestem za tym żeby ulatwiac sobie życie, tyle ze nakarmilabym, poczekala aż się odbije i...położyła do lozeczka. Niech trochę pokwili, ale nie chodzi mi o płacz, że ma się zanosic, tylko taki leciutki. Poobserwowalabym, bo może faktycznie sobie z cycka zrobił smoczka albo... coś boli.

Do góry