reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ewi, oczywiście nic! Zero odzewu! Dziś napisałam SMSa z pytaniem, kiedy dostanę pensję i rzecz jasna też żadnej odpowiedzi. A najbardziej wpienia mnie fakt, że dokumenty jeszcze nie dotarły do biura! Cholerna poczta polska, 6zł za list, a już 2 dni idzie!

Megami,
też mi łeb leci, a spałam znów 1,5 godziny w dzień...

Qrcze ale Wam fajnie...ja tym razem nie mam tego luksusu żeby się przespać w dzień:-) moje małe sporadycznie sypia w dzień a jak już sie to zdarzy to korzystam i robię porządki :-D

Indi szalona ;) ja zawsze liczę nadto żenada mi się trochę schudnąć u mnie bez zmian, na początku spuchłam i miałam 3kg+ <wow> ale potem jak odstawiłam sól waga wróciła i stoi :)

jezyk u mnie waga to mus :) bez niej ani rusz :) musze wiedzieć czy za dużo nie ważę :)

jusia ja będę na pewno chodzić jak mi mdłości miną to wracam na bieżnie i basen :) bo teraz puki co jak zaczynam ćwiczyć to zaczyna mnie mdlic tak że nie da się wytrzymać ;(

demollka2 leż i odpoczywaj, nawet nie próbuj wstawać, jak trzeba to trzeba :)

Indi dlatego zalecają ćwiczyć w ciąży, ponoć nie jest się tak zmęczonym, mdłości lżejsze i potem poród łatwiejszy :)

AZA ona napisała ze musi usunąć posty z jakiś powodów osobistych, i napisała że za jakiś czas może wróci do nas.

Megami to u nas tak duszno. Parno i gorąco ze masakra coś czuje ze wieczorem nas burza nawiedzi :)

Nulini to ja wczoraj tak się czułam dziś sto razy lepiej nawet na zakupy ciuchów poszłam ;)

Co do moderowania możemy być razem z Nulini, co prawda nie mam doświadczenia, ale zawsze jak się nie sprawdzę można mnie wykopać ;)

Doggi, ja tam Bede pewnie matka wariatka, unikm wszystkiego wp pierwszym trymestrze co mogloby zaszkodzic fasolce w jakiekolwiek sposob. Czekam na drugi trymestr jak na zbawienie :)

Ale jeśli nie ma przeciwwskazań i lekarz daje zielone światło to ćwiczenia pomagają a nie szkodzą :) dobry przykład Beata Sadowska ona biegała w maratonach w ciąży i bieganie odpuscila sobie dopiero w 8 miesiącu :) jeśli przed ciążą kobieta jest aktywna to ciało jest przyzwyczajone i do wysiłku chyba że przed ciążą się nic nie robi a w ciąży nagle chce się ćwiczyć to zalecają czekać do 2 trym

Elutka, ja korzystam, póki Młoda chodzi do przedszkola, od lipca będzie miesiąc w domu siedzieć i skończy się laba i spanie w dzień :-(

Doggi, u mnie też waga do podstawa, ale kupiłam dopiero w pierwszej ciąży :-D Ja dzisiaj tak zdycham, bo właśnie straszna duchota, aż ciężkie powietrze...

Oj, ale Wam dobrze! :-):-) Tylko ja "matka Polka" w domu z dziećmi sama? Zazdrościć nie będę, bo coś za coś pewnie, ale chętnie bym czasem tak chociaż pospała w dzień, szczególnie teraz w ciąży :-D:-D

Ale bym zjadła pierogów z truskawkami, a tak bardzo nie lubię się w tym babrać... Mąka wszędzie, pełno mąki bleeeh, ale chyba się zmuszę na dniach.

reklama
Do góry