reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
wybieram się dziś na basen, ruchu potrzebuję.. Któraś z Was rozważała taką formę???
U mnie odpada Mam 2 pływalnie w mieście i w obu nie da się pływać - tyle ludzi. Za bardzo bym się bała, że mnie ktoś w brzuch uderzy
Demolka, lez I wypoczywaj, robota nie zajac najwazniejsxe zebys Ty sie dobrze czula I nie prxeciazala.
Ja przed ciaza bylam bardzo aktywna fizycznie, silownia, fitnesy, basen, ale teraz zestopowalam. Boje sie troche, zwlaszcza ze czasami jeszcze mam te bole. Napewno wroce na basen I joge w drugim trymestrze, bo czuje, ze przez ten calkowity brak cwiczen czuje sie jeszcze bardziej zmeczona.
Ja przed ciaza bylam bardzo aktywna fizycznie, silownia, fitnesy, basen, ale teraz zestopowalam. Boje sie troche, zwlaszcza ze czasami jeszcze mam te bole. Napewno wroce na basen I joge w drugim trymestrze, bo czuje, ze przez ten calkowity brak cwiczen czuje sie jeszcze bardziej zmeczona.
malinka009
Fanka BB :)
justa- ja jak mam lepszy dzień to ćwiczę programy dla ciężarnych ;-) a na basen zacznę jak kupię sobie strój i dam radę przemieścić się jakimś środkiem komunikacji bo póki co nie ma takiej opcji tak mnie mdli
Ja to w ogóle nie wiem o kogo chodzi ! Jestem na bieżąco a żadnego postu jej nie widziałam
groszqu- mi ostatnio pomaga leżenie i spanie.... i niczym się nie przejmuję- że nie posprzątane czy nie ugotowane, pełen luz
demolka- odpoczywaj ile się da !!!
Widzę, że mieliśmy przez chwilę nową koleżankę, femme, ale uciekła, co się stało???
Ja to w ogóle nie wiem o kogo chodzi ! Jestem na bieżąco a żadnego postu jej nie widziałam
groszqu- mi ostatnio pomaga leżenie i spanie.... i niczym się nie przejmuję- że nie posprzątane czy nie ugotowane, pełen luz
demolka- odpoczywaj ile się da !!!
Aza powiedział że nie jest w stanie ustalić skąd , możliwe że coś się oczyszcza, co było zbędne w macicy albo szyjce, mam nadzieję, ze to nic poważnego, ważne ze zobaczyłam Kropka na swoim miejscu co prawda sprzęt szpitalny pozostawia wiele do życzenia u nas, ale Kropek jest
reklama