reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Glupio przyznac, ale nie mam wagi w domu, dowiem sie dopiero w ponuedzialek. Jako ze zaczynalam ciaze ze spora niedowaga, to licze na to, ze udalo mi sie troche przytyc

Indi, wcale nie głupio;) Ja w pierwszej ciąży też nie miałam wagi. Wcale wcześniej nie miałam wagi;) Kupiłam po ciąży, jak chciałam wiedzieć ile mi spada, a wstydziłam się latać do apteki się ważyć;)

Ja też nie mam wagi i nawet nie mam w planach jej kupować, także nie wiem ile ważę, na szczęście:-p

Sałaty nigdzie na mojej wsi nie dostałam, ale za to będzie mizeria z ogórków i jajko. Acha miałam wam napisać, ze jest jedna rzecz po której nie jest mi niedobrze, są to... jabłka, jabłuszka, jabłuszeczka, rumiane, czerwone, zielone w każdej postaci, a jeszcze trochę trochę i będę miała czereśnie w sadzie i mam nadzieję, że też będą mi smakowały.

groszq chyba nie ma rady na ciążowe mdłości..niestety. u mnie jak przy pierwszej ciąży obyło się bez takich atrakcji tak teraz niestety nie...nic nie pomagało, a jak tylko widziałam jedzenie od razu mnie mdliło. Na szczęście prawie przeszło..większość rzeczy już jem i dużo pije.
Niektórym pomagają migdały, mleko..
Co do wagi to niestety przez te atrakcje trochę spadła...mam nadzieję, że szybko odrobię:)

Zaczęłam rano krwawić i to dość mocno nawet skrzepy jakies były. Kurcze powiem Wam że jednak jak się ma lekarza który jest dostępny 12h dziennie ( w szpitalu albo w gabinecie) to jest niezastąpione. Na szczęście to co ze mnie wyleciało to nie dzidzia ona jest na swoim miejscu, ale mam leżeć jakby coś się działo to na Oddział, chociaż wprost mi powiedział, że w szpitalu dadzą tabletki które biorę i nic więcej więc wolę w domu leżeć.

reklama
Do góry