reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Przychodnia też wysyła L4.

Mój Fi ważył 4100 i mierzył 60 cm. Taki się rozrósł. Ale teraz jest zgrabniutkim, szczuplutkim chłopaczkiem.

reklama
Nulini tylko od jednego lekarza weź L4 co by problemów jakiś nie mieć. Najpierw masz wizytę u tej baby? Jak tak to weź od niej a potem wybadaj czy ten facet też by Ci dał. Jeśli od następnej wizyty dałby Ci facet to z baby zrezygnujesz.

To teraz słuchajcie nasze dzieci to malenstwa! Moja koleżanka z podstawówki urodziła synka ważył 5800g!!! A długość 62 cm!!!! Moja ola tyle miała jak miała 3-4 miesiące ;)

ciekawe z kąd im się biorą te terminy córe też urodziłam 10 przed terminem a syna dokładnie w dniu terminu ale tylko dlatego że cesarka

AZA, tak zrobię :tak: Nie chcę chodzić do tej baby, bo załatwia po łebkach - na USG coś tam zobaczyła, ale nawet tematu nie pociągnęła co to i czy mam się martwić :wściekła/y: Ale specjalnie wystawiła L4 tylko na dwa tygodnie, żeby mnie do siebie przywiązać... Więc jakby co to facetowi powiem, jak wygląda sytuacja, mam nadzieję, że będzie ludzki i zrozumie...

Mój młody miał 3100 i 53 cm dł. Bratowa syna urodziła 4480, a córcię już tylko 2500. Mała co prawda urodziła się3 tyg. przed terminem, ale brata i tak by nie dogoniła w te 3 tygodnie. Wczoraj mój maluszek miał 12,2 mm, myślę, że też gigant nie będzie jak się urodzi.

reklama
Nulini raczej zrozumie ;) powiedz jak jest i tyle. To ta baba od torbieli i usg przez brzuch?

Niezle wagi, powiedzcie mi dziewczyny bierzecie zestawy witamin dla ciezarnych. Bo maluchy sporo wieksze rodza sie ponoc przez witaminy.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry