reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl, super , bardzo sie ciesze ze z Twoja dzidzia wszystko OK.
Doggi, lacze sie w cierpieniu z Toba, jak juz wczoraj czy przedwczoraj bylo w miare niezle, tak dzisiaj mnie znowu mdlosci dopadly I co zjem to zwracam. Podobno w magicznym 2. trymestrze juz bedzie lepiej, musimy sie jakos dotoczyc :)

Mnie też mdli na sam widok jedzenia :sorry:Widzę, że nie jestem sama...Mam tak już trzeci tydzień:shocked2:
Jutro idę na badania, takie typowo ciążowe;-) A wizytę mam 20 czerwca. To będzie już 11 tydzień:-D

Wszystkim spokojnej nocy i do jutra;-)

.
Więc jeszcze moment... włączę jakiś film, otworzę piwo (Bavaria - chyba jedyne piwo całkiem bezalkoholowe, które smakuje jak piwo - i ma 0% a nie jak te wszystkie Lechy Free itp. nazywane bezalkoholowymi, które mają po 0,5 lub 1%).

Nie gadaj ? A gdzie je można kupić ? .

Justyna- nie nadrabiaj bo nigdy nie będziesz na bieżąco hehe :tak: Zdrówka, oby antybiotyk pomógł

Demolka- liczona jest średnia z 12 mcy wraz z premiami i dodatkami ale oczywiście tylko tymi wykazanymi- np. wraz z przelewem

Tatiana fajnie, że wspomniałaś o badaniach - ja zrobiłam, ale wyników ciągle zapominam odebrać :-D w ogóle ciągle czegoś zapominam, jak ostatni gamoń:-D a jak u Was z pamięcią? :-DCoś się zmieniło?
Gabi83 to jeszcze wyjdzie, że na tym samym etapie ciąży jesteśmy, mimo różnicy ponad tyg wg OM;-)

Hey,
moi pojechali do przedszkola a ja standardowo leżę. Wczoraj oglądałam filmy do 1 w nocy :)

Tatiana witaj :)

McPearl cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku :)

Miłego dnia mamusie :-)
Ja też ciągle zapominam ,myślę,że to normalne w naszym stanie ,a pochwalę się ,że dziś pierwszy raz nie wymiotowałam po wstaniu,czyżby dzień dobroci ?

reklama
witam w piękny słoneczny dzionek dzieciaki w szkole a ja znów lenistwo sama siebie nie poznaje codziennie sobie obiecuje dziś posprzątam i nic z tego nie wychodzi masakra jaka ja leniwa dziś pewnie też skończy się na obietnicach

Do góry