reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Tak tak ja pierworodka. Dlatego tez napisałam, że za bardzo się nie sugeruje tym. Choć znam pierworodki, które symptomy typu odejście czopa miały jednego dnia a następnego urodziły wiec nie ma na to reguły. Poza tym u mnie do terminu zostało nie wiele, więc to i tak nie ma znaczenia, bo urodzić musze i tak i tak:p

reklama
Najgorsze za nami. Młody się wyspał porządnie i zaczyna jeść i pić. Na razie wodę, paluszki i colę, ale tyle wystarczy. Przespał temperaturę i widzę, że lepiej. Kończę męczyć się z praniem. Niestety poprałam wszystko na krótkim programie i przyszło mi wszystko prać jeszcze raz bo śmierdziało strasznie.

Dagi mi czop w pierwszej ciąży odszedł 2 tyg przed, za to rozwarcie poszło szybko i bez bólu. Tylko córcia nie chciała współpracować i u góry siedziała

McPearl dobrze, że już lepiej :tak:

Tyle rzeczy miałam dzisiaj zrobić i nie zrobiłam nic :p
No nie chciało mi się po prostu i tyle.

Za to jutro pewnie nie będę wiedziała w co ręce włożyć...

Dziewczyny ale komplementy macie prawione :-D :-D Mnie ciotka małża wqrwia bo jej stały tekst - ooo cześć grubasie. No faktycznie grubas ze mnie , tyle przytyłam o ile mi brzuch urósł a tak to nic.... Nie wiem, może to ma być takie zabawne a ja się nie znam :confused2: :-D Tak to nie narzekam. Kuzynka moja przed porodem cała napuchnęła masakrycznie, ręce, nogi, buzia i usta (jakby po nieudanej operacji była) :-D

U małego w pokoju zaczyna jakoś wyglądać, może dziś w końcu wózek złożymy! Zastanawiałam sie czy nie zrobić tego podczas sesji zdjęciowej ale gdzie to tachać...

Ledwo pranie złożyłam ide zaraz nowe wieszać. U mnie echo jeśli chodzi o poród albo objawy :-D Tyle, że tak jak pisałam ciągle mam mokro.... Coś czuję , że infekcja dalej jest, w poniedziałek o jakieś globulki poproszę czy coś.

U nas jutro dokładnie miesiąc zostaje do porodu ;-) A Tygrys dalej wysooookooooo, wyżej niż był... Może on nie tą stroną chce wyjść :szok::-D

Mi czop juz odchodzil jakis czas temu
Tak mysle ze to bylo to
Rozwarcie tez mam
Ale to mi nie orzeszkadza w malowaniu futryn, wiciu gniazda i czekaniu na styczen :-D

Doggi sernik nulini bez spodu jest :p

Ja nie wiem czy mam rozwarcie czy nie bo tu tego nikt nie bada, wiec ze tak powiem moja wiedza w tej kwestii jest skromna. Pozostało czekać i nic poza tym. Jakoś ten czop nie zrobił na mnie zbyt dużego wrażenia. Do terminu zostało jeszcze kilkanaście dni wiec prędzej czy później będzie wypadało urodzić:p

reklama
Do góry