reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Super, ze to forum takie zywe :) femme fatal, ja mam wyznaczony na polowe, ale tego nie sie nikt, pozniejsze USG zweryfikuje termin

reklama
femme fatale, ja się nigdy nie wzoruję terminem z USG tylko z OM, z OM mam termin na 29 stycznia :tak: Z Tosią miałam termin na 2 stycznia, a urodziłam 3 ;-)

To my tak mamy z rocznicą ślubu. Rocznica 2 maja, Filipa urodziny 4 maja. Wcześniej świętowaliśmy rocznicę wielką imprezą, a teraz zmieniliśmy na kinder bal.

Megami imię, termin porodu, skąd jesteś, rodzeństwo jeśli jest ;)

jezyk jak ha chce gołąbki!!! ;)

nieobecna ja pryszczata byłam i przy oli i teraz, normalnie moja cera nieskazitelna, jak mnie zaczęło obiecywać wiedziałam że to ciąża ;)

femme fatal witaj, ja na początku też miałam takie bóle okresowe potem minęło i czasem.mnie ciągnie albo kłuje. Nie denerwuj się to napewno w niczym nie pomoże :)

AZA ból w krzyżu nie musi być zły mnie przy oli od początku do końca bolało w krzyżu, teraz tez od początku boli lekarz mówi ze większość kobiet ma ból w krzyżu

Nulini dokładnie usg nie jest wiarygodne bo dzieci różnym tempem rosną a jak okres regularny to wierzę w okres ;)

femme fatal ja mam na 16 stycznia termin
Z,Ola przynosiła 6 dni

Doggi o widzisz, ja przy Konradzie nie miałam bóli krzyżowych. Jednak każdy inny i każda ciąża inna. Dostałaś moją wiadomość? Jak tak to dopisz, że ja z Wrocławia :)

Ostatnia edycja:
Bóle krzyża to ja miałam całą ciążę z Filipem, ale naprawdę uciążliwe się zaczęły, jak już się urodził. Nagle trzeba było wrócić do normalnej pozycji, do tego biust chyba 4 rozmiary większy. Masakra.
A teraz brzuch mi w tydzień wywaliło tak, że wyglądam na 5-6 miesiąc i już mam wrażenie, że się toczę.

reklama
Mi tez sie wydaje ze moj widac, chociaz to chyba jeszcze niemozliwe, bo dopiero 7 TYG I 3 dni, ale moze to od tego ze mnie strasznie wzdyma.

Do góry