reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme fatale, ja się nigdy nie wzoruję terminem z USG tylko z OM, z OM mam termin na 29 stycznia Z Tosią miałam termin na 2 stycznia, a urodziłam 3 ;-)
Filipiamama
Fanka BB :)
To my tak mamy z rocznicą ślubu. Rocznica 2 maja, Filipa urodziny 4 maja. Wcześniej świętowaliśmy rocznicę wielką imprezą, a teraz zmieniliśmy na kinder bal.
Megami imię, termin porodu, skąd jesteś, rodzeństwo jeśli jest
jezyk jak ha chce gołąbki!!!
nieobecna ja pryszczata byłam i przy oli i teraz, normalnie moja cera nieskazitelna, jak mnie zaczęło obiecywać wiedziałam że to ciąża
femme fatal witaj, ja na początku też miałam takie bóle okresowe potem minęło i czasem.mnie ciągnie albo kłuje. Nie denerwuj się to napewno w niczym nie pomoże
AZA ból w krzyżu nie musi być zły mnie przy oli od początku do końca bolało w krzyżu, teraz tez od początku boli lekarz mówi ze większość kobiet ma ból w krzyżu
Nulini dokładnie usg nie jest wiarygodne bo dzieci różnym tempem rosną a jak okres regularny to wierzę w okres
femme fatal ja mam na 16 stycznia termin
Z,Ola przynosiła 6 dni
jezyk jak ha chce gołąbki!!!
nieobecna ja pryszczata byłam i przy oli i teraz, normalnie moja cera nieskazitelna, jak mnie zaczęło obiecywać wiedziałam że to ciąża
femme fatal witaj, ja na początku też miałam takie bóle okresowe potem minęło i czasem.mnie ciągnie albo kłuje. Nie denerwuj się to napewno w niczym nie pomoże
AZA ból w krzyżu nie musi być zły mnie przy oli od początku do końca bolało w krzyżu, teraz tez od początku boli lekarz mówi ze większość kobiet ma ból w krzyżu
Nulini dokładnie usg nie jest wiarygodne bo dzieci różnym tempem rosną a jak okres regularny to wierzę w okres
femme fatal ja mam na 16 stycznia termin
Z,Ola przynosiła 6 dni
bada m.
Doggi a po co imię,nick nie wystarczy ?
Filipiamama
Bóle krzyża to ja miałam całą ciążę z Filipem, ale naprawdę uciążliwe się zaczęły, jak już się urodził. Nagle trzeba było wrócić do normalnej pozycji, do tego biust chyba 4 rozmiary większy. Masakra.
A teraz brzuch mi w tydzień wywaliło tak, że wyglądam na 5-6 miesiąc i już mam wrażenie, że się toczę.
A teraz brzuch mi w tydzień wywaliło tak, że wyglądam na 5-6 miesiąc i już mam wrażenie, że się toczę.
reklama