reklama
Femme fatal, ja mialam tak wlasnie bole, na poczatku nie widzialam ze jestem w ciazy, to bylo przed @ I test wyszedl negatywny. Trafilam nawet z tymi bolami do szpitala. @ nie przyszedl, zrobilam test I wyszly 2 kreski blade, jak piqtorzylam 2 I 3 dni pozniej byly 2 ciemne krechy. Czasem mnie jeszcze pobolewa, ale o wiele mniej niz na poczatku, albo sue juz przyzwyczailam lekarz mi powiedzial, ze niektore kobiety maja te bole nawet do samego konca
Alecta Mac Pearl kciuki za wizyty
Aladynka dziewczyny dobrze radzą jak Cię coś niepokoi to do lekarza, zawsze będziesz miała większą pewność. Ja w dniu ostatniej wizyty też miałam jednorazowe plamienie. Biorę dupka i progesteron i lekarz nie kazał się martwić, gdyby było dłużej i większe to mam się zgłosić a tak stwierdził, że fasolek robi sobie miejsce w macicy i może takie plamienie być, ale jak to się mówi każdy przypadek jest inny
Bada M u mnie też się pogoda popsuła mam nadzieję, ze pranie zdąży mi wyschnąć
Nieobecna 87 matko ile ty wydajesz na lekarza, a co robiłaś za badania ze tyle wyszło? Ja wogóle nie wymiotuje, mdli mnie jak głodna jestem ale zawsze tak miałam
Doggi ja przełączam jak widzę, lub słyszę polityków, denerwują mnie ich wzajemne oskarżenia, mogliby naprawdę ruszyć du..y do pracy a RMF też uwielbiam a teściowej zazdroszczę, na swoją nie narzekam ale nadgorliwa jest czasami
Indi Elutka Femme Fatal witam
A ja to chyba mam za wygodnie nie muszę gotować , bo samej dla siebie to za bardzo się nie chce, ale mamusia zrobiła mi gołąbki i pierożki, co prawda są zamrożone ale zawsze to swoje, a do kawki wtryniłam kawał arbuza - kocham je
Miłego dnia wszystkim brzuchatką
Aladynka dziewczyny dobrze radzą jak Cię coś niepokoi to do lekarza, zawsze będziesz miała większą pewność. Ja w dniu ostatniej wizyty też miałam jednorazowe plamienie. Biorę dupka i progesteron i lekarz nie kazał się martwić, gdyby było dłużej i większe to mam się zgłosić a tak stwierdził, że fasolek robi sobie miejsce w macicy i może takie plamienie być, ale jak to się mówi każdy przypadek jest inny
Bada M u mnie też się pogoda popsuła mam nadzieję, ze pranie zdąży mi wyschnąć
Nieobecna 87 matko ile ty wydajesz na lekarza, a co robiłaś za badania ze tyle wyszło? Ja wogóle nie wymiotuje, mdli mnie jak głodna jestem ale zawsze tak miałam
Doggi ja przełączam jak widzę, lub słyszę polityków, denerwują mnie ich wzajemne oskarżenia, mogliby naprawdę ruszyć du..y do pracy a RMF też uwielbiam a teściowej zazdroszczę, na swoją nie narzekam ale nadgorliwa jest czasami
Indi Elutka Femme Fatal witam
A ja to chyba mam za wygodnie nie muszę gotować , bo samej dla siebie to za bardzo się nie chce, ale mamusia zrobiła mi gołąbki i pierożki, co prawda są zamrożone ale zawsze to swoje, a do kawki wtryniłam kawał arbuza - kocham je
Miłego dnia wszystkim brzuchatką
nieobecna87
Fanka BB :)
demollka - u mnie wizyta z usg kosztuje 120 zł, a że krwawiłam i byłam u lekarza w zeszłym tygodniu 2 razy to tyle wyszło.. Na razie bez żadnych badań.
Próbowałam umówić się na wizytę z NFZ - obdzwoniłam chyba wszystkich lekarzy w moim mieście (pomijając tych, którzy wśród znajomych mają złą opinię). Najbliższy termin jaki mi zaproponowano to początek sierpnia.
Próbowałam umówić się na wizytę z NFZ - obdzwoniłam chyba wszystkich lekarzy w moim mieście (pomijając tych, którzy wśród znajomych mają złą opinię). Najbliższy termin jaki mi zaproponowano to początek sierpnia.
Femme Fatal chyba Cię dzisiaj przyciągnęłam bo zapadł mi e pamięć Twój nick na wątku przyszłych mam gdy szukałam czy nasza RenataT coś więcej Wam powiedziała. Niestety widziałam, że mocno to przeżywa i wiecie tyle co my. Tak poza tym witaj. U nas jest trochę kobitek po poronieniu. Ja tak jak Ty najbardziej się boję bólu w krzyżu bo przy ostatniej ciąży też tak miałam i źle się skończyło. Myślę jednak, że każda ciąża inna więc nie ma co aż tak porównywać. Kiedy masz wizytę?
Nieobecna terminy masakra. Mówiłaś, że jesteś w ciąży? U nas czeka się około miesiąca na fundusz.
Nieobecna terminy masakra. Mówiłaś, że jesteś w ciąży? U nas czeka się około miesiąca na fundusz.
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
nieobecna, MAM TO SAMO!!! Z Tosią miałam piękną cerę, nic się na twarzy nie zmieniłam, a teraz co i rusz mi syfy wyskakują
Ewi, mam córę, a w ogóle się w ciąży nie zmieniłam
Pospałam z mężem 1,5 godziny!!!
Ewi, mam córę, a w ogóle się w ciąży nie zmieniłam
Pospałam z mężem 1,5 godziny!!!
reklama