reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Porejestrowałam się do lekarza: wizyty mam 12.06 / 10.07 / 14.08 :-D:-D:-D
Ewi o internet pytałam z ciekawości myślałam, że od nas z firmy ;-)
Maddlen ja nic nie chce mówić, ale Ty zaraz kończysz pierwszy trymestr :-D:szok:

Nulini super wieści kochana :tak:

Ciekawe jak Renia i Nieobecna trzymam kciuki za dziewczyny cały czas zaciśnięte.

reklama
uu Żelka to Ty bogata;) potęga świdnicka internetowa;) ostatnio nawet jakaś ulotkę w skrzynce miałam od Was;) Teraz to już wiem gdzie iść na kawę, także strzeż się sese;)

hahahaha wymyśliłaś Ewi :-D:-D po tych wściekłych świdnickich burzach to wiesz ;-)
Co do kawy to zapraszam, zapraszam ... ciężko mnie w robocie zastać przez tego mojego chorowitka, ale musimy się koniecznie spotkać, jak już będziesz mobilna :tak:

Żelka a u mnie net działa, wszystko ok. Przyjdę najpierw jako tajemniczy klient na zwiady;) sprawdzę czy groźna nie jesteś;)

reklama
Ewi zapraszam, zapraszam :-) tajemniczy klient jak najbardziej zawsze wskazany :tak:
Nie gryzę, nie biję :-D więc jak coś dawaj znać dzieciaki na spacer zabierzemy, jak już będziesz mogła spacerować ofc ;-)

Do góry