reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
He, he kiedyś chciałam się spotkać z jedna dziewczyną z forum bb i ona mi powiedziała że najpierw musi mnie sprawdzić bo jej mąż powiedział że w necie to dziwni ludzie są i mogę jej coś zrobić. Myślałam że padnę:)

Ewi :-D:-D:-D:-D:-D przezorny zawsze zabezpieczony. Zdarzają się dziwni ludzie to fakt.
Ja z moimi majówkami z lubelskiego cały czas utrzymuje kontakt i się spotykamy raz na miesiąc, raz na dwa, ale to też dlatego że żadna nie mieszka stricte w Lublinie czy okolicach tylko w promieniu 40-100km :blink:

To fajnie. Ja mam tylko kontakt z dziewczynami z daleka. Ta która mieszkała najbliżej zdecydowanie nie była w moim klimacie, ciekawe czy mnie sprawdziła hehe. A była jeszcze jedna dziewczyna ale też kontakt się urwał.

Zelka juz blisko ale jeszcze daleko i stresu nadal jest:-). Ty też się nie obejrzysz a już będziesz miała 12 tc:-)a co będziesz sobie żałować wizyt, od przybytku głową nie boli:-)

Ewi tak no będzie takie ogólne:-) no ja myślę że nie będę musiała mieć takich inwazyjnych badany bo nawet jest ryzyko poronienia:-( a to słowo juz za dużo mówi.

He, he kiedyś chciałam się spotkać z jedna dziewczyną z forum bb i ona mi powiedziała że najpierw musi mnie sprawdzić bo jej mąż powiedział że w necie to dziwni ludzie są i mogę jej coś zrobić. Myślałam że padnę:)

Nawet nie wiecie, jakie historie wymyślali niektórzy mężowie przed naszym pierwszym zlotem ze Styczniówek 2011!
Wiadomo, że jechałyśmy na 2 dni i niektóre przez pół Polski, no ale bez przesady!
Teraz to już chyba żaden mąż się nie czepia, ale przed pierwszymi zlotami to takie były wymówki, że masakra!
A niektóre laski tak podporządkowane, że np. nie przyjechały na zlot, bo mąż nie pozwolił :no:

wiecie co pezez tydzień czasu przytyłam prawie 2 kg ale w przychodni pocieszałam się że tym że byłam najchudsza ha ha
choć sama chciałabym już mieć taki słodki brzuszek i czuć te kopniaki

reklama
Nulini mój był niezadowolony jak jechałam na zlot z gry ale powiedziałam że jadę i pojechałam. Też z noclegiem był i towarzystwo mieszane. Zaufanie to podstawa. Jak jechaliśmy do jednej dziewczyny z bb na 3 dni w góry to też marudził, miał mieszane uczucia a teraz często wspomina jak fajnie było. Sam jeździ na jakieś zloty z pracy gdzie zna może z 5% ludzi i ja nic nie mówię więc sam nie może za bardzo nawojować;)

maadlen w mojej rodzinie jedna kobieta robiła to badanie 3 razy, jedna ciąża nagle "znikła". Dziwne to takie było trochę. Ja mam swoją teorię na ten temat... Ja ogólnie jestem przeciwna takim badaniom bo co mi ono da? I tak bym nie usunęła.

żelka jak chcesz się ze mna spotkać to musisz przytyć bo nie wyjdę zza rogu bloku jak zobaczę chudzinkę;) ja przez starania i leczenie to wyglądam jak bambaryła:(

Do góry