reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

AZA mi kilka dni temu minęły objawy z dnia na dzień na 2 dni po czym.wróciły ze zdwojoną siłą ;) a potem się unormowalo a teraz się uspokaja ;)

reklama
Witam się po weekendzie.

Niestety i u mnie mdłości powróciły po kilku dniach spokoju, czyje się fatalnie, muszę jeść co chwilę- choć jak zjem to bardzo źle się czuję ale jak nie zjem to jest jeszcze gorzej. Do tego nie mogę spać w nocy :-( co chwilę pobudka na siku... masakra. Szczęście, że mam L4 bo nie wyobrażam sobie siebie w pracy. Odliczam dni, i mam nadzieję, że z nadejściem 12 tyg będzie lepiej :tak:Jeszcze jakieś 3 tyg :eek::confused2:

maadlen81 dla mnie mówienie ze jestem w ciąży to trauma, mam.27 lat a jak to.mówię czuje się jak nastolatka która wpadła (mimo że planowane) ;) wszyscy cieszą się strasznie rodzice i tesciowie radocha a ja czuję się zawstydzona ;) kto zrozumie kobietę ;)

Dla mnie to samo, dlatego kupiliśmy młodemu koszulkę z napisem która sprawę załatwiła za nas ;-):-p

Czas ogarnąć mieszkanko i obiadek zrobić :tak: ciągle któraś pisze o żurku to dziś zrobię (oczywiście jak dam radę ) dla męża :tak:

No to piszę do Was już z domku.
Wpisałam sobie wolne w grafik, bo i tak do niczego bym się nie nadawała.
Przez 1,5h byłam w kibelku 5 razy.
Teraz trochę jakby mi przechodziło, ale strasznie słaba jestem.
Dobrze, że w domu nie muszę nic robić, dzieciaki w p-kolu, obiad zrobiony.
Chyba rozważę wcześniejsze l4 jeśli do jutra mi nie przejdzie.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

alecta- może to nie jest głupi pomysł z tym L-4, po co masz się męczyć, a i tak z Ciebie żaden pożytek w tej chwili:tak::tak:

Ja obiadu dziś nie muszę robić, chłopaków jak tylko wrócą wiozę do teściów i mykam do pracy. Mój mąż jest w pracy na 24 godziny, więc co jakiś czas babcia z dziadkiem się nimi zajmują.

Ale jakieś tu pustki dzisiaj :szok::szok:

Ewi ja też dziś w domu T wirus dopadł i od wczoraj wieczorem wysoko gorączkuje :dry: Jak samopoczucie? Wszystko ok? :)
Muszę się dziś do doktorka na sierpień zapisać na wizyte :p

Malinka ale mi narobilas ochoty na ten żurek:-)nie mieszkasz gdzieś obok:-)?

Alecta dzieciaki idź lepiej na l-4 nie morduj się:-)

A ja dołączam do leni leżących na kanapie i jest mi z tym dobrze :-D

Żelka ja dobrze się czuję. Sama z córką siedzę ale nawet grzeczna jest:) A właśnie zapomniałam zapytać dlaczego o internet mnie pytałaś?:)

Maadlen dlaczego robisz badania p?

reklama
Dostałam zaświadczenie o ciąży i L4 na dwa tygodnie...
Ewidentnie ginka chce mnie do siebie "przywiązać", bo następną wizytę mam za 2 tygodnie i zobaczymy, co dalej ;-)
Chyba odwołam zaklepaną wcześniej wizytę u innego gina i zostanę u tej, przynajmniej mam pod domem i robi USG...

Tylko mam dylemat - wysyłać do szefowej SMSa z wiadomością czy po prostu wysłać papiery do Warszawy i niech się dzieje co chce...

Do góry