reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nie mogę powiedzieć, że mój to jakiś anioł czy coś, ale się tak nie żremy ze sobą jak to tu opisujecie :szok: to taki mój głupek. Jesteśmy dwa głupole razem ;-) pochwalić go muszę, że mi dzisiaj okna pomył. Całkiem nieźle to zrobił. Obejrzeliśmy sobie teraz Seks taśmę. Kiepski film ogólnie...

reklama
Ja uwielbiam. Karluv most, karlove vary, mój Tomek jest z Ostravy, która też jest ładna ale jak dla mnie Praga wygrywa

McPearl ja to mam paskudny charakter T czasem jak się klocimy mówi mi, że ma nadzieję, że jak urodze to mi przejdzie ale ja co raz częściej zastanawiam się czy tak będzie....ja tez jestem dziś mega dumna z niego bo spisał się chłopak na medal. Wysprzatal cały dom, przygotował pokój Zosi od a do z łącznie z powieszeniem firanki, zrobił pyszny obiad no i te buty, właśnie mu zaoferowałam w nagrodę masaż :D a on powiedział, że mam się położyć i odpoczywać. Haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No zadbałam o siebie i mi lepiej ;-) Doggi masz mistrza :-D :-D Ja zauważyłam, że odkąd jestem w ciąży to jestem bardziej cięta na męski gatunek i niektórzy faceci chyba to wyczuwają. Mówię sama sobie , że samiec alfa we mnie rośnie przepłniony testosteronem i on tak na mnie wpływa , że innych samców chce się pozbyć :-D

Krzyże mnie bolą hmm... pewnie nockę na tronie spędzę coś czuję :baffled:

Np ch...ra jasna..15 grudzień a mnie właśnie komar obudził swoim bzzzzz!! Niech ta zima przyjdzie na parę dni z porządnym mrozem i wymrozi to dziadostwo!!!

Elutka ostatnio czytałam ze ciepło ma być a na wigilię od 0-4 najcieplej oczywiście zachód Wrocław, zielona góra co za tym idzie zgorzelec tez a najzimniej wschód

Doggi nie dobijaj..dzisiaj byłam na spacerze i było chyba w słońcu z 25st a normalnie 10..zgrzalam się okropnie. Na jutro zapowiadali 6st..to są jakieś chore anomalia...i znowu na Wielkanoc będzie śnieg? ?

Elutka mam nadzieję że nie będzie!! Ale... Byłam dziś z Olą na spacerze i jak wracalysmy leciały aż trzy klucze kaczek!!! Uciekają, wiec pewnie idzie zima! Bo kurde bez mrozu latem to pełno tych wszystkich komarów czy innych meszek :/

reklama
Doggi tak, tak :-D Tylko forumowi synowie będą ok :-D Żeby nie było ;-)

Dagi no ja ci mówię, samiec alfa jak nic :-D ale mamusie będzie kochał ;-)

Ciepło, ciepło... Co do pogody to wolałabym trochę śniegu i lekki mrozik niż błoto i przymrozek.... Tydzień temu marznący deszcz padał i przy wjeżdzie w brame bym przywaliła a jechałam chyba 20... Po prostu hamowałam a samochód swoje... Najgorsze co może być to taka pogoda właśnie...

Do góry