reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

:-) faceci to skomplikowamy temat, ale a tam sie ciesze ze mam takiego jakiego mam:-) :-)
Ostatnio wymyslil ze w domu bedzie robil piwo i teraz to jego najwieksza pasja - zostal browarnikem:-D
Ale pomaga mi ile moze:-)
Zreszta ja mojego faceta podziwiam, w wieku 9 lat wpadl pod autobus i stracil noge, a potrafi zrobic wszystko:-) !

reklama
Mój T ogólnie jest taki hmm typowy jedynak. Najmadrzejszy na całym świecie a dziecku chce ubierać pampa na 12h jednego. Synuś mamusi. Co mamusia powie jest najważniejsze - jedynak;) czasem chce mnie uszczęśliwić na sile co mnie wkur.wia jak nic. I uparty jak osiol na granicy. Ale charakter ma taki typowo pepiczkowaty. Wkur.wia mnie często w sumie codziennie ale jakoś teraz tak bo wcześniej nie wkurzal mnie tak. Raz tylko dostał ode mnie w łeb papierowa torba z cheesburgerami z mc. A raz wyszedł na ogród zapalić i tez mnie tak wkurzył, że zamknęłam drzwi tarasowe na klucz zasłonilam zasłony, i puscilam muzykę na full. Oj jak on żałował, że mnie wkurzył....

Ostatnia edycja:
Dagi ja mojego ciągle bije, raz przy kolegach oberwal to się z niego śmiali ze błękitną kartę powinien sobie założyć bo z takim "wielkoludem jak ja nie ma szans" tylko ja hak Sue wkurze to tasaki lecą i jestem wtedy bardzo złym człowiekiem

Wow nie można z Tobą zadzierac w takim razie. Hehe juz widzę Twoje wk.ukrwienie jak pewnego dnia ktoś puka do drzwi otwierasz a tam dzielnicowy, że przyszedł bo została założona niebieska karta Hahaha......Hahaha. Nie to ja mojego Tomka tasakami nie traktuje, ale on sam czasem ma problemy żeby wygrać ze mną walkę na słowa, ale tylko dlatego, że jego polski jest gorszy od mojego, ale jak chce mnie wkur.wic to gada po swojemu jeszcze w taki sposób żebym go nie zrozumiała.

reklama
Do góry