reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dokładnie u nas może nie huśtawka ale zjeżdżalnia biega w kółko aż mi się w głowie zakręci nawet lodami gardzila ;)

A dziś pierwsze osoby znajome zauważyły ze moje ciało "zmienia Się" jeden znajomy z żoną spojrzeli na mnie i mówią "nie chcemy być niegrzeczni, ale zauważyliśmy ze kurtka dziwnie ci się opina na brzuchu, czy to to o czym myślimy?" takvjakby mówiłam ja normalnie mam płaski brzuch, prawie umięśniony ;) wiec odrazu widać ze coś tam się kiełkuje ;)

reklama
Doggi, a Ola codziennie Ci śpi? Tak patrzę, Tosia w tym wieku już od dawna nie spała w dzień, dopiero w przedszkolu się od nowa nauczyła, ale w weekendy nie śpi...

Ledwo na oczy patrzę!!!
Powiedzieliśmy dzisiaj całej rodzinie i ogólnie SZAŁ!
Wszyscy się cieszą, gratulują, gdybają :-D
Teraz na górze feta, mąż postawił flaszkę, mój tata pizzę, siedzą moi rodzice, bracia i małż, bo ja już nie daję rady, ulotniłam się do siebie na kanapę :-D

Nulini ona śpioch ;) jak nie ma drzemki to dzień stracony, ona miała dwa lata a miała dwie drzemki nawet ;)
Mój też jak wszystkim najbliższym oznajmił to zrobił imprezkę ;) a ja też się ulotnilam ale spać :)

To widzę, że mój nie odstaje od normy, wczoraj objeździł i obdzwonił całą rodzinę:) Z jednej strony nie dziwię mu się, wszyscy czekali i mieli nadzieję ze w końcu się uda:)

Widzę dziewczynki ze powoli się demaskujecie z nowinkami ciążowymi:-) ale fajnie to cudowne chwile:-)

po doogi tez juz widać:-)

Ja powiedziałam najbliższym znajomym, szefowej i bliskiej rodzinie, głównie moja SIS mnie neka prawie codziennie telefonami i juz szykuje dla mnie ubranka, wózki, foteliki:-) szaleństwo, ale za to rodzina męża jeszcze nic nie wie bo moi teściowe są bardzo ostrożni. Ja tez będę w sumie spokojna za 2 tygodnie bo 17 czerwca mam prenatalne- może w końcu odetchne:-)

bada ja mam znów jutro wizytę i jeśli będzie wszystko ok to następne juz prenatalne- 17.06:-)

Renata trzymaj się dzielnie walcz o maluszka jesteś pod ddobrą opieką, a nie ma jakiś fajnych osób do pożądania w szpitalu:-)?

nieobecna mocno za Twoje maleństwo!

Ostatnia edycja:
maadlen81 dla mnie mówienie ze jestem w ciąży to trauma, mam.27 lat a jak to.mówię czuje się jak nastolatka która wpadła (mimo że planowane) ;) wszyscy cieszą się strasznie rodzice i tesciowie radocha a ja czuję się zawstydzona ;) kto zrozumie kobietę ;)

Hey
Podczytuje was prawie na bieżąco, ale weny brak na pisanie ;)
Mam nadzieje ze wybaczycie.

Wlasnie bylam w galeri brzuszkow i waw ale fajne :)

Mam ten sam problem co wy ze spaniem ,zmeczeniem i niechecia do wysilku ;p
Ale mamy prawo i trteba to wykorzystac ;)

Ja również wstawolam swoje zdjęcia w odpowiednim na to przeznaczonym watku :)

Chcualabym tez byc dopisana do dat wizyt u mnie przypada 10.06 :)

Pozdrawiam was :*

reklama
Do góry