reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Ja jeszcze nie.mam nic popakowane ale chyba zrobię jak ostatnio czyli moje rzeczy do plecaka a dla dziecka do malej torby fitnessowej, jakos łatwiej było mi miec oddzielnie te rzeczy

reklama
Licja zależy co musisz wziąć do szpitala gdzie rodzisz. U mnie są np. ubranka szpitalne więc spora część odpada. Pieluchy też teraz nie biorę całej paczki, bo też w szpitalu przebierają jak mają dziecko i własne używa się tylko gdy się samemu przebiera.

Ja wszystko przygotowałam mojemu przy pierwszym porodzie po tym jak dziewczyna z kwietniówek 2013 pisała jak jej mąż przywiózł do szpitala stringi na wyjście

Vegety nie stosuję, ale kostki rosołowe mi się zdarzają;-)

Zupka może być pyszna bez kostki, a nawet bez mięsnego wywaru :-)

Ogólnie im mniej przetworzona żywność tym lepiej. W pt wybieram się na wykład o żywieniu właśnie, ciekawe czego się dowiem :-)

A z czego zdrowego chcesz tą zupę ugotować? Ziemia w Polsce jest skażona na głębokość jednego metra! Ludzie sami się truja w mniejszym lub większym stopniu ale trucizna jest wszędzie.

A ja nie uzywam vegetu bo nie gotuje ;-)

Zabiłaś mnie :-D:-D:-D

dziewczyna z kwietniówek 2013 pisała jak jej mąż przywiózł do szpitala stringi na wyjście

No mój to by chyba sam w tych stringach wracał :-D:-D:-D

Biję z myślami...
Chciałam mamie pod choinkę kupić Karchera do okien.
Opinie same pozytywne, wiem, że życie by jej to ułatwiło, ale kurcze, ja tak nie lubię praktycznych prezentów dawać, jakoś zawsze wydaje mi się, że prezent powinien cieszyć, a nie przypominać o obowiązkach...
No i sobie przypomniałam, że na ostatnich zakupach w galerii wspominała coś o kolczykach, że chce sobie kupić, więc nie wiem, czy nie lepiej dać jej bon do jubilera...
Nie wiecie, czy w Kruku mają bony podarunkowe?

reklama
Doggi za chwilę luknę ;)

Ja vegety, kostek itp nie używam, nie lubię.

Położyłam się spać i dopiero wstałam.... Kupiłam w chińczyku klapki pod prysznic i tak od nich waliło, że chyba się naćpałam tym "zapachem" i padłam :-D Serio, brak mi dzisiaj sił na cokolwiek no i dziwnie mi po brzuchu jeżdzi... Obym jutro tyłkiem nie zaczęła sikać bo co zrobię... a jechać trzeba.... :eek:

Do góry