reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
A ja nie uzywam vegetu bo nie gotuje ;-)
Tasia001
Licja zależy co musisz wziąć do szpitala gdzie rodzisz. U mnie są np. ubranka szpitalne więc spora część odpada. Pieluchy też teraz nie biorę całej paczki, bo też w szpitalu przebierają jak mają dziecko i własne używa się tylko gdy się samemu przebiera.
Ja wszystko przygotowałam mojemu przy pierwszym porodzie po tym jak dziewczyna z kwietniówek 2013 pisała jak jej mąż przywiózł do szpitala stringi na wyjście
Vegety nie stosuję, ale kostki rosołowe mi się zdarzają;-)
Ja wszystko przygotowałam mojemu przy pierwszym porodzie po tym jak dziewczyna z kwietniówek 2013 pisała jak jej mąż przywiózł do szpitala stringi na wyjście
Vegety nie stosuję, ale kostki rosołowe mi się zdarzają;-)
Stokrotka34
Ja do vegety tez mam slabosc no i do maggi:-\ wiem ze to samo zlo.....ale nie mozna odmawiac sobie wszystkiego.
Stokrotka34
Sylwi a kosmetyki tez sprawdzasz? Ostatnio jak patrze to one tez masakra:-\ Moja przyjaciolka tez walczy z nowotworem jelita grubego:-\
femme fatal
Mama Ninki :)
Nie ma zupy bez kostki rosolowej
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja nie uzywam vegetu bo nie gotuje ;-)
Zabiłaś mnie
dziewczyna z kwietniówek 2013 pisała jak jej mąż przywiózł do szpitala stringi na wyjście
No mój to by chyba sam w tych stringach wracał
Biję z myślami...
Chciałam mamie pod choinkę kupić Karchera do okien.
Opinie same pozytywne, wiem, że życie by jej to ułatwiło, ale kurcze, ja tak nie lubię praktycznych prezentów dawać, jakoś zawsze wydaje mi się, że prezent powinien cieszyć, a nie przypominać o obowiązkach...
No i sobie przypomniałam, że na ostatnich zakupach w galerii wspominała coś o kolczykach, że chce sobie kupić, więc nie wiem, czy nie lepiej dać jej bon do jubilera...
Nie wiecie, czy w Kruku mają bony podarunkowe?
reklama
MommyTigger
Doggi za chwilę luknę
Ja vegety, kostek itp nie używam, nie lubię.
Położyłam się spać i dopiero wstałam.... Kupiłam w chińczyku klapki pod prysznic i tak od nich waliło, że chyba się naćpałam tym "zapachem" i padłam Serio, brak mi dzisiaj sił na cokolwiek no i dziwnie mi po brzuchu jeżdzi... Obym jutro tyłkiem nie zaczęła sikać bo co zrobię... a jechać trzeba....
Ja vegety, kostek itp nie używam, nie lubię.
Położyłam się spać i dopiero wstałam.... Kupiłam w chińczyku klapki pod prysznic i tak od nich waliło, że chyba się naćpałam tym "zapachem" i padłam Serio, brak mi dzisiaj sił na cokolwiek no i dziwnie mi po brzuchu jeżdzi... Obym jutro tyłkiem nie zaczęła sikać bo co zrobię... a jechać trzeba....