reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

licja, jeśli Ty masz DG, to pojęcia nie mam, jak to jest, bo ja mam zakładkę "świadczeniobiorca", po lewej "zasiłki" i tam listę zwolnień, jak kliknę na którekolwiek, to się rozwija kwota i data wypłaty...

femme, wypas nagroda!!!

agulqa,
no tak, to zupełnie inna sytuacja, jak się nie wie, ile zapłacić :tak:

reklama
BADA - :-( szkoda że sera nie mam :dry: a bez sera to bez sensu

KARPANNA - ja gdzieś wyczytałam że miód jest dobry ...skoro nic nie działa u Ciebie i jest tak źle to może spróbuj zaszkodzić nie zaszkodzi a może akurat ulgę przyniesie ?

Stokrotka co do snów...mnie od dwóch dni śnią się takie koszmary, że szkoda gadać. Wczoraj, że mój T przyszedł i powiedział, że Zosia nie żyje a dziś, że babka u której zamawialam taka Skrzyneczke z decopeuge na *******ki pytała co ma napisać na wieczku i od kiedy dziecko nie żyje.....bo jakaś tragedia dziś chyba nie zasne

Ja zaraz biorę się za zupę krew z grzybów, próba generalna przed świętami ;)
Poza tym barszcz sobie bulgocze i spakuje do słoików i gotowe na święta. Tak myślę że nadzienie do krokietow tez porobie i zasłoikuje żeby tylko nadziac naleśniki.

Karpanna łącze Sue w bólu, ja co prawda bez hemoroidów ale wszystko inne co tylko może być ja to mam.. Ble
Zazdroszczę Nulini ze tak świetnie się czuje!

karpanna z całego serca współczuję.. Już naprawdę niewiele zostało, musisz być dzielna!

Mnie to dzisiaj ogóle wk.urwienie na wszystko się włączyło.. latałam, sprzątałam. Teraz A robi pierniki, a mi się chce wyć, dosłownie.

W życiu nie pomyślałabym że to może tak boleć. Ta ciążą daje mi w kość. Do tego do zamknięcie w domu z dzieckiem zewnętrznym. 19 mam wizytę ciekawe co mi powie. Na święta nie mam nic i nawet nie mam ochoty nic robić. Torby do szpitala nawet nie mam kupionej bo nie mam jak.Dziś mam takiego doła do tego mały prawie się nie rusza, oszaleję.

Karpanna mi ginka ze szpitala kazala kupic proktosedan czy jakos tak i smarowalam sie maks tyle ile mozna
Oczywiscie nadal jest ale juz tak nie boli
A bylo kilka dni gdzie tez ani chodzkc ani siedzkec ani lezec nie moglam
Tyle ze nadal tak samo duze sa i uciazliwe :-(

Nulini no najgorsze ze co misiac im pisze jednego maila ze stanem licznika i kilka dni pozniej by naliczyli czynsz
A wszystko dlatego ze baby takie glupie ze noz mi sie otwiera jak mam tam isc
A wspolnote mam w klatce obok
Ale wole suche maila niz sluchac ich glupich tekstow :p

Ja wlasnie kupilam dla Ł prezent na swieta. Chcial ksiazke kiyosakiego a ze odnalazlam dane do mojegp allegro to kupilam mu 2 i wykorzysyalam kupon :p pozniej pewnie jeszcze cos dokupie o z glowy ;-)

reklama
Do góry