reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta - właśnie może w aptece, nie pomyślałam. Jutro małża wyślę. Dzięki może akurat. Ty byłaś zadowolona z niego no nie? Teraz jest też z tej serii żel do kąpieli od 1 dnia życia.

reklama
Licja możliwe, że przy działalności jest inaczej albo nie masz dodanej tej zakładki.
Zawsze możesz do ZUSu przedzwonić i zapytać.

Femme moje dzieciaki uwielbiają wszystkie klocki :-)
Szkoda tylko, że ze sprzątnięciem później jest gorzej.

Karpanna mi ten olejek pasował.
Na razie mam Babydream dla dzieciaków, ale nie wiem czy dodatkowo nie kupię im jeszcze tego Linomagu.

Ostatnia edycja:
Ja jestem szczęśliwa bo właśnie kurier przywiózł moją pufo-ławę na przedpokój. jest cudna i zmieszczą w nią pełno kapci i klapek więc moje buciki będą miały więcej miejsca w szafie :))))

Dziewczyny a to Pue w Zusie to musze iść do Zusu aby skończyć rejestrację?

Femme a gdzie wygrałaś takie fajne klocki?

Bada ja właśnie nie zalałam wrzątkiem bo nie wiedziałam czy ten plastik się nadaje.

Alecta pewnie, czasem lepiej wziąć ten antybiotyk niż ma się pogorszyć.

Karpanna apteka to dobry pomysł, a nawet gdyby nie mieli, to mogą zamówić ;-)

Ale mam dziś lenia. Muszę trochę ogarnąć przed wizytą a tak mi się nie chce... Dobrze, że chociaż kąpiel już z głowy :-D
:confused2:

Alecta - Nie wiem czy kupić Linomag żel czy olejek bo żel jest od 1 dniżycia a olejek po 1 miesiącu.
Babydream u nas funkcjonuje juz 2 lata, dziewczyny się w tym kąpią w tym żelu do ciałą i włosów.

Dzwoniłam do Zusu Pani z którą rozmawiała że jeszcze nie ma potwierdzenia mojej wpłaty za listopad ale że pierwsze wypłaty świadczeń zaplanowane są na 19.12, tak że z wielką nadzieją będę sprawdzać moje konto 19 ;)
I niestety Pani z która rozmawiała nie wiedziała czy powinnam mieć tą zakładke świadczeniobiorca, właśnie próbuje porozmawiać z kimś na 'czacie' na stronie zusu.

Ale Tymcio mi się wciska między żebra...

AZA - tu na bb był konkurs ;-)

ALECTA - no u nas ze sprzątaniem też problem ja nie kupowałam bo później pełno wszędzie tylko się tego wala a te są super bo duże ;-)

LICJA - ja jak miałam firmę też nie miałam tej zakładki, musisz przejść się do ZUSu i powiedzieć żeby Ci ją utworzyli ;-)

Femme Fatal dziekuje za info :) w czwartek będę im dostarczać kolejne zwolnienie, to poproszę o włączenie ;)
bo żeby połączyć się z nimi na czacie wymagana jest ogromna cierpliowść ;o

reklama
Nulini tyle ze kredyy sami sciagaja z konta 5 i 12, a nasza spoldzielnia co miesiac daje inna kwote do zaplaty bo to od zuzycia wody zalezne i tez niewiadomo ile zaplacic :-[

Licja ty jestes swoim platnikiem z tego co wiem skoro masz dzialalnosc

Aaaa ja myslalam ze jestem obrazona na bb :p
Nie pisali nic o konkursie wiec sie upomnialam
I traz ldczytalam maila ze dwa razu probowali i im sie mail wracal
Ciekawe czemu?
W kazdym razie podalam juz adres wiec czekam na moja nagrode :p

Do góry