reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

AGULQA - o jednak się udało super :-)

LICJA - o tym czacie nic nie mów :-D :-D ja wytrzymałam może 2 minuty i prawie laptopa za okno wyrzuciłam :-D :-p

no nic nie mam na obiad ... zostają mi pierogi z biedronki ... :-p

reklama
no ja to byłam wytrwała... ściszyłam dźwięki w kompie i chyba 10 min czekałam i nikt się nie odezwał ;/

ja sie zaraz za gulasz biorę, tak na prawdę to sam się robi a od razu obiad na jutro będzie ;)

Aaaa jak dobrze, że miałam w zamrażalniku jagody! Mmmm teraz zajadamy makaron z sosem jagodowym :-D Moje lenistwo nie ma granic hahah

Femme taaak doczekalam sie :-D
Wlasnie odczytalam maila od nich ;-)

Ja dzis ostatnia porcje leniwych zjem :p mam cyca z kuraka ale co z tego skoro ani smietany nie mam, ani szpinaku, ani warzyw :p niiiic

Dziś jeden z tych dni co nie da się usiaść ani stać ani chodzić - hemoroidy. Pomimo tego że dostałam jeszcze na to tabletki oraz maść. Czy któraś stosuje POSTERISAN położna ze szpitala pozwoliła a mój gin nie ale dziś się posmarowałam. Nie wiem czy dobrze zrobiłam. jak myślicie?

Od wczoraj brzuch mi się obniża i to wyraźnie. Czuję ucisk w dole brzucha i bóle w pochwie. Boże jak ja mam dość!!!!!! Ryczałam z bólu tyłka dziś 3 h.

reklama
Do góry