reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Co mnie jeszcze spotka dziś?? Kto co obstawia?? Wypadła mi plomba miałam mały ubytek między 1 a 2 górną. Robiony w styczniu. Nie widać ale czuć to wyraźnie :no:

Sylwi - też tak mam, ciekawe czy inne kobitki też tak mają?? Dziewczyny macie tak??

reklama
Karpanna obys miala racje bo wkurza mnie to na maksa ;-)

Sylwi w 2osoby troche nudno, chociaz ja jak kupilam pierwsza czesci to ł sie tak spodobalo ze gralismy jakis czas we 2. Najlepiej miec te 4osoby

A mi tak brzuch twardnieje ze zwariuje
Jak siedze ok, leze ok a tylko stane na nogi to kamien :-\

Sylwi to ja od kiefy Stachu się obrócił to tez niziutko go czuje tez w pachwinach i mega ucisk w kroczu.

Megami mój kłopot z prezentem dla T rozwiązał się sam, zepsuła mu się maszynka do włosów :) a mój ma podwójne święto 24 wigilia a 28.12 urodziny 28sme z resztą ;)

Jezyk nie ma to tamto rodzimy po świętach wyżerka zaplanowana nie ma innego wyjścia :)

Karpanna ja też tak mam

Agulqa - od razu na porodówce powiedz o hemoroidach. od razu na izbie przyjęć. i potem domagaj się pomocy po porodzie. Lekarze lubia to lekceważyć a kobieta nie wiem co robić. Podczas porodu ich stan się pogorszy ale potem szybko się wchłoną na plus masz że to 1 poród no i Twój wiek.

Dziewczyny wkurza mnie teraz ten ubytek. Do tego siku moge robić tylko pod prysznicem chyba przez to że brzuch się obniżyła co się dzieje.???

Nulini, pewnie tak :-D

Ja nisko ruchów nie czuję, ew. napieranie. Za to po żebrach nogami młody kopie. Wyszłam dziś spod prysznica, to chyba mu nie pasowało, bo tak się okrutnie wyżywał na matce, że szok :-D

Ale mi zimno... I teraz główny problem mojego życia od ostatnich kilku tygodni... Co ubrać :-D:-D Żeby się podczas wizyty z ubieraniem nie namęczyć, żeby mi było ciepło, no i by wyglądać jak człowiek...

reklama
Doggi - nie wiem odbija mi już dzisiaj. Muszę umówić się jutro do dentysty. Chyba jazda autobusem i spacer nie pogorszą mi miękkiej szyjki?? Przecież nie będę chodzić bez plomby.

Do góry